Pizzadej: Difference between revisions

From Yggenyk
Jump to navigation Jump to search
(New page: Category:Danske sider Category:Opskrifter ====Ingredienser==== *3 dl Vand *500 g Mel af god kvalitet f.eks. Italiensk Hvedemel. (Man kan også bruge 450 g Hvedemel og 50 g Durumhv...)
 
No edit summary
Line 17: Line 17:
Lad pizzaen hæve mindst 15 min igen før man begynder at komme fyld på.<br>
Lad pizzaen hæve mindst 15 min igen før man begynder at komme fyld på.<br>


Bagetiden afhænger af hvor meget fyld der er på ca. 20-35 min.
Bagetiden afhænger af hvor meget fyld der er på ca. 30-45 min.


<google>DANSK</google>
<google>DANSK</google>

Revision as of 19:51, 16 December 2007

Ingredienser

  • 3 dl Vand
  • 500 g Mel af god kvalitet f.eks. Italiensk Hvedemel. (Man kan også bruge 450 g Hvedemel og 50 g Durumhvede mel).
  • 1/2 Pakke gær
  • 2 tsk. Salt
  • 2 spsk Olie

Fremgangsmåde

Gæren udrøres i vandet.
Salt og olie røres i.
Melet tilsættes og dejen røres til den har en god konsistens.

Hæver en times tid.
Rulles ud på en bageplade med bagepapir.
Lad pizzaen hæve mindst 15 min igen før man begynder at komme fyld på.

Bagetiden afhænger af hvor meget fyld der er på ca. 30-45 min.

<google>DANSK</google>

id=siteTree