Kartoffelsuppe: Difference between revisions

From Yggenyk
Jump to navigation Jump to search
No edit summary
No edit summary
Line 2: Line 2:
[[Category:Opskrifter]]
[[Category:Opskrifter]]
<keywords content="Kartoffel suppe" />
<keywords content="Kartoffel suppe" />
<seo title="Opskrifter" />
1 portion (1 person)
1 portion (1 person)



Revision as of 08:32, 12 January 2008

<keywords content="Kartoffel suppe" /> <seo title="Opskrifter" /> 1 portion (1 person)

Ingredienser

  • 2 snittetede porrer
  • 500g skrællede kartofler (skåret i mindre stykker)
  • 1 l hønseboullion
  • 1/4 l fløde 13%
  • salt
  • peber
  • revet muskat
  • purløg

Fremgangsmåde

Kog porre og kartoffel i hønseboullion 20 minutter for svag varme.
Blend suppen til den er glat.
Tilsæt fløde.
Bring suppen i kog igen (under omrøring så den ikke brænder på) og smag til med salt, peber og lidt revet muskatnød.
Suppen serveres i skåle. Kom en klat creme fraiche i midten og drys med purløg.

<google>DANSK</google>

id=siteTree