Fransk løgsuppe med gratineret ostebrød: Difference between revisions
Jump to navigation
Jump to search
(New page: {{Opskrifter}} <seo title="Opskrifter" /> ====Ingredienser==== * 750g løg 4 fed hvidløg 75g margarine 2 tsk. salt boullion 2½ spsk. karry 1 spsk. karry ====Fremgangsmåde==== Løgene p...) |
No edit summary |
||
Line 3: | Line 3: | ||
====Ingredienser==== | ====Ingredienser==== | ||
* 750g løg | * 750g løg | ||
4 fed hvidløg | * 4 fed hvidløg | ||
75g margarine | * 75g margarine | ||
2 tsk. salt | * 2 tsk. salt | ||
* 1 l. bouillon | |||
2½ spsk. karry | * 3 dl. hvidvin | ||
1 spsk. karry | * 2½ spsk. karry | ||
* 1 spsk. karry | |||
* brødskiver | |||
* revet parmasanost (andet kan også bruges, evt. en blanding) | |||
====Fremgangsmåde==== | ====Fremgangsmåde==== | ||
Løgene pilles og skæres i tynde skiver, der ristes gyldne og klare i margarinen. | Løgene pilles og skæres i tynde skiver, der ristes gyldne og klare i margarinen.<br> | ||
Tilsæt nu | Tilsæt nu karry, bouillon, hvidløg, paprika og hvidvin.<br> | ||
Suppen småkoger 20-30 min.<br> | |||
Smag suppen til.<br> | |||
Kom suppen i portions skåle.<br> | |||
Læg en skive brød øverst i hver skål.<br> | |||
Drys revest ost på brødskiverne og gratiner suppen i ovnen ved 250.<br> | |||
Når skålene tages ud af ovnen sættes de på hver sin tallerken og serveres rygende varme. | |||
<google>DANSK</google> | <google>DANSK</google> |
Revision as of 13:47, 4 November 2008
<seo title="Opskrifter" />
Ingredienser
- 750g løg
- 4 fed hvidløg
- 75g margarine
- 2 tsk. salt
- 1 l. bouillon
- 3 dl. hvidvin
- 2½ spsk. karry
- 1 spsk. karry
- brødskiver
- revet parmasanost (andet kan også bruges, evt. en blanding)
Fremgangsmåde
Løgene pilles og skæres i tynde skiver, der ristes gyldne og klare i margarinen.
Tilsæt nu karry, bouillon, hvidløg, paprika og hvidvin.
Suppen småkoger 20-30 min.
Smag suppen til.
Kom suppen i portions skåle.
Læg en skive brød øverst i hver skål.
Drys revest ost på brødskiverne og gratiner suppen i ovnen ved 250.
Når skålene tages ud af ovnen sættes de på hver sin tallerken og serveres rygende varme.
<google>DANSK</google>