Hjemmelavet rullepølse på den nemme måde: Difference between revisions
Jump to navigation
Jump to search
(New page: {{Opskrifter}} <seo title="Opskrifter" /> ====Ingredienser==== * 1,5-2 kg rå kog selv rullepølse (købes i et velassorteret supermarked med slagter) * 4 små eller 2 mellemstore løg * 7...) |
No edit summary |
||
Line 2: | Line 2: | ||
<seo title="Opskrifter" /> | <seo title="Opskrifter" /> | ||
====Ingredienser==== | ====Ingredienser==== | ||
* 1,5-2 kg rå kog selv rullepølse (købes i et | * 1,5-2 kg rå kog selv rullepølse (købes i et vel assorteret supermarked med slagter) | ||
* 4 små eller 2 mellemstore løg | * 4 små eller 2 mellemstore løg | ||
* 7 blade laurbær | * 7 blade laurbær | ||
Line 14: | Line 14: | ||
====Fremgangsmåde==== | ====Fremgangsmåde==== | ||
Det er lidt en snyde opskrift, da pølsen købes halvfærdig. Det er imidlertid en meget billig og nem måde at lave en velsmagende rullepølse på.<br> | |||
Kom rullepølsen i en passende stor gryde.<br> | Kom rullepølsen i en passende stor gryde.<br> | ||
Flæk guleroden 2 gange på langs.<br> | Flæk guleroden 2 gange på langs.<br> |
Revision as of 16:24, 16 April 2009
<seo title="Opskrifter" />
Ingredienser
- 1,5-2 kg rå kog selv rullepølse (købes i et vel assorteret supermarked med slagter)
- 4 små eller 2 mellemstore løg
- 7 blade laurbær
- 20 peberkorn
- 1 bundt timian
- kvist rosmarin
- gulerod
- 2 stængler blegselleri
- 2 knivspids (2ml) allehånde
- 3 fed hvidløg
Fremgangsmåde
Det er lidt en snyde opskrift, da pølsen købes halvfærdig. Det er imidlertid en meget billig og nem måde at lave en velsmagende rullepølse på.
Kom rullepølsen i en passende stor gryde.
Flæk guleroden 2 gange på langs.
Skær løgene i kvarter.
Kom alle ingredienser i gryden. (Der skal ikke salt i).
Kom vand i til pølsen lige er dækket.
Kog rullepølsen i 2 timer. Den må ikke bulderkoge.
Pres rullepølsen natten over i køleskab. Hvis du ikke har en rullepølse, så brug et par skære brædder og 2 skruetvinger.
<google>DANSK</google>