Minestrone suppe med linser: Difference between revisions

From Yggenyk
Jump to navigation Jump to search
No edit summary
Line 7: Line 7:
* 2 spsk olie
* 2 spsk olie
* 4 tsk. karry
* 4 tsk. karry
* 8 tynde skiver bacon (150 g) eller 1 kyllingebryst
* 8 tynde skiver bacon (150 g) (eller 1 kyllingebryst)
* 2 dåser hakkede tomater
* 2 dåser hakkede tomater
* 2 l hønsebouillon
* 2 l hønsebouillon

Revision as of 15:50, 13 September 2009

Ingredienser

  • 2 hakket løg
  • 2-4 stilke blegselleri i skiver
  • 2 kartofler i tern
  • 4 gulerødder i tern
  • 2 spsk olie
  • 4 tsk. karry
  • 8 tynde skiver bacon (150 g) (eller 1 kyllingebryst)
  • 2 dåser hakkede tomater
  • 2 l hønsebouillon
  • 250 g røde linser
  • 1 tsk salt
  • persille

Fremgangsmåde

Løget hakkes. Blegselleri skæres i tynde skiver. Kartofler og gulerødder skæres i tern.
Bacon skiverne skæres i 2 cm lange stykker (eller kyllingebrystet i tern) og svitses i olien (skal ikke blive sprød).
Karry svitses lidt med og derefter kommes grøntsagerne i.
Svits til grøntsagerne bliver blanke.
Tomat og bouillon tilsætes.
Linserne skylles og kommes i.

Lad suppen koge i 15-20 minutter.

Suppen arrangeres i portions skåle, der pyntes med hakket persille.
Til suppen serveres flutes, eller et stykke godt brød.

<google>DANSK</google>

id=siteTree