Lines Æblekage: Difference between revisions

From Yggenyk
Jump to navigation Jump to search
(New page: {{Opskrifter}} ====Ingredienser==== * 10 æbler * 225 g bagemargarine * 300 g brun farin * 300 g mel ====Tilbehør==== * Cremefraiche ====Fremgangsmåde==== Bland margarine og mel til de...)
 
No edit summary
Line 10: Line 10:


====Fremgangsmåde====
====Fremgangsmåde====
Bland margarine og mel til det smuldrer.<br>
Bland margarine og mel med fingrene til det smuldrer.<br>
Tilsæt farin i små portioner, ælt det forsigtigt ind i dejen uden at det opløses.<br>  
Tilsæt farin i små portioner, ælt det forsigtigt ind i dejen uden at det opløses.<br>  
Fjerne kærnehusene fra æblerne og del dem i både (1/8).<br>
Fjerne kærnehusene fra æblerne og del dem i både (1/8).<br>
Line 16: Line 16:
Strø dejen over æblerne.<br>
Strø dejen over æblerne.<br>
Bages i midten af ovnene ved 200° (ikke varmluft) i ca. 30 minnutter.<br>
Bages i midten af ovnene ved 200° (ikke varmluft) i ca. 30 minnutter.<br>
Serveres med cremefraiche.


<google>DANSK</google>
<google>DANSK</google>

Revision as of 13:52, 17 October 2009

Ingredienser

  • 10 æbler
  • 225 g bagemargarine
  • 300 g brun farin
  • 300 g mel

Tilbehør

  • Cremefraiche

Fremgangsmåde

Bland margarine og mel med fingrene til det smuldrer.
Tilsæt farin i små portioner, ælt det forsigtigt ind i dejen uden at det opløses.
Fjerne kærnehusene fra æblerne og del dem i både (1/8).
Fordel æblerne i to tærtefade i et lag.
Strø dejen over æblerne.
Bages i midten af ovnene ved 200° (ikke varmluft) i ca. 30 minnutter.

Serveres med cremefraiche.

<google>DANSK</google>

id=siteTree