På yggenyk.dk bruger vi cookies til at give dig en god oplevelse og til at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre brugeroplevelsen. Hvis du klikker på et link på yggenyk.dk, accepterer du samtidig vores cookiepolitik.
Minestrone suppe med linser: Difference between revisions
Line 25: | Line 25: | ||
Suppen arrangeres i portions skåle, der pyntes med hakket persille.<br> | Suppen arrangeres i portions skåle, der pyntes med hakket persille.<br> | ||
Til suppen serveres [[Speltbrød - boller og flutes | | Til suppen serveres [[Speltbrød - boller og flutes | hjemmebagte flutes]], eller et stykke godt brød. | ||
<google>DANSK</google> | <google>DANSK</google> |
Revision as of 07:42, 16 November 2009
Ingredienser
- 2 hakket løg
- 2-4 stilke blegselleri i skiver
- 2 kartofler i tern
- 4 gulerødder i tern
- 2 spsk olie
- 4 tsk. karry
- 8 tynde skiver bacon (150 g) (eller 1 kyllingebryst)
- 2 dåser hakkede tomater
- 2 l hønsebouillon
- 250 g røde linser
- 1 tsk salt
- persille
Fremgangsmåde
Løget hakkes. Blegselleri skæres i tynde skiver. Kartofler og gulerødder skæres i tern.
Bacon skiverne skæres i 2 cm lange stykker (eller kyllingebrystet i tern) og svitses i olien (skal ikke blive sprød).
Karry svitses lidt med og derefter kommes grøntsagerne i.
Svits til grøntsagerne bliver blanke.
Tomat og bouillon tilsætes.
Linserne skylles og kommes i.
Lad suppen koge i 15-20 minutter.
Suppen arrangeres i portions skåle, der pyntes med hakket persille.
Til suppen serveres hjemmebagte flutes, eller et stykke godt brød.
<google>DANSK</google>