Kartoffelsuppe: Difference between revisions

From Yggenyk
Jump to navigation Jump to search
No edit summary
No edit summary
Line 10: Line 10:
* revet muskat
* revet muskat
* purløg
* purløg
* creme fraiche til pynt


====Fremgangsmåde====
====Fremgangsmåde====

Revision as of 15:19, 20 February 2010

<keywords content="Kartoffel suppe" />

Ingredienser

  • 2 snittetede porrer
  • 500g skrællede kartofler (skåret i mindre stykker)
  • 1 l hønseboullion
  • 1/4 l fløde 13%
  • salt
  • peber
  • revet muskat
  • purløg
  • creme fraiche til pynt

Fremgangsmåde

Kog porre og kartoffel i hønseboullion 20 minutter for svag varme.
Blend suppen til den er glat.
Tilsæt fløde.
Bring suppen i kog igen (under omrøring så den ikke brænder på) og smag til med salt, peber og lidt revet muskatnød.
Suppen serveres i skåle. Kom en klat creme fraiche i midten og drys med purløg.

<google>DANSK</google>

id=siteTree