Frikadeller: Difference between revisions

From Yggenyk
Jump to navigation Jump to search
(Created page with '{{Opskrifter}} ====Ingredienser==== * 1 kg hakket kalv og flæsk * 5 skiver brød * 1 dl hvidvin * 1 dl mælk * 2 æg * 4 spsk revet parmesanost * 2 tsk rosmarin * 4 spsk hakket…')
 
Line 8: Line 8:
* 2 æg
* 2 æg
* 4 spsk revet parmesanost
* 4 spsk revet parmesanost
* 2 tsk rosmarin
* 2 tsk rosmarin eller frisk timian
* 4 spsk hakket persille
* 4 spsk hakket persille
* 2 fed pressset hvidløg
* 2 fed pressset hvidløg

Revision as of 11:17, 23 January 2011

Ingredienser

  • 1 kg hakket kalv og flæsk
  • 5 skiver brød
  • 1 dl hvidvin
  • 1 dl mælk
  • 2 æg
  • 4 spsk revet parmesanost
  • 2 tsk rosmarin eller frisk timian
  • 4 spsk hakket persille
  • 2 fed pressset hvidløg

Fremgangsmåde

Skær brødet i tern, og udblød det vin og mælk.
Bland alle ingredienserne sammen, og rør til farsen er smidig.

<google>DANSK</google>

id=siteTree