[dismiss]
På yggenyk.dk bruger vi cookies til at give dig en god oplevelse og til at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre brugeroplevelsen. Hvis du klikker på et link på yggenyk.dk, accepterer du samtidig vores cookiepolitik.
Frikadeller: Difference between revisions
Jump to navigation
Jump to search
Line 3: | Line 3: | ||
* 1 kg hakket kalv og flæsk | * 1 kg hakket kalv og flæsk | ||
* 5 skiver brød | * 5 skiver brød - eller 2 dl havregryn | ||
* 1 dl hvidvin | * 1 dl hvidvin | ||
* 1 dl mælk | * 1 dl mælk | ||
* 2 æg | * 2 æg | ||
* 4 spsk revet parmesanost | * 4 spsk revet parmesanost | ||
* | * 1 tsk rosmarin eller frisk timian | ||
* 4 spsk hakket persille | * 4 spsk hakket persille - eller 1 tsk timian | ||
* 2 fed pressset hvidløg | * 2 fed pressset hvidløg | ||
* 4 tsk salt | |||
* 1 tsk peber | |||
====Fremgangsmåde==== | ====Fremgangsmåde==== |
Revision as of 19:56, 2 March 2011
Ingredienser
- 1 kg hakket kalv og flæsk
- 5 skiver brød - eller 2 dl havregryn
- 1 dl hvidvin
- 1 dl mælk
- 2 æg
- 4 spsk revet parmesanost
- 1 tsk rosmarin eller frisk timian
- 4 spsk hakket persille - eller 1 tsk timian
- 2 fed pressset hvidløg
- 4 tsk salt
- 1 tsk peber
Fremgangsmåde
Skær brødet i tern, og udblød det vin og mælk.
Bland alle ingredienserne sammen, og rør til farsen er smidig.
<google>DANSK</google>