Frikadeller: Difference between revisions

From Yggenyk
Jump to navigation Jump to search
No edit summary
Line 4: Line 4:
* 1 kg hakket kalv og flæsk
* 1 kg hakket kalv og flæsk
* 5 skiver brød - eller 2 dl havregryn
* 5 skiver brød - eller 2 dl havregryn
* 2 løg
* 1 dl hvidvin
* 1 dl hvidvin
* 1 dl mælk
* 1 dl mælk
Line 17: Line 18:


Skær brødet i tern, og udblød det vin og mælk.<br>
Skær brødet i tern, og udblød det vin og mælk.<br>
Bland alle ingredienserne sammen, og rør til farsen er smidig.
Bland alle ingredienserne sammen, og rør til farsen er smidig.<br>
 
Stegers 4-5 min på hver side, holdes varme i ovnen.
<google>DANSK</google>
<google>DANSK</google>

Revision as of 19:57, 2 March 2011

Ingredienser

  • 1 kg hakket kalv og flæsk
  • 5 skiver brød - eller 2 dl havregryn
  • 2 løg
  • 1 dl hvidvin
  • 1 dl mælk
  • 2 æg
  • 4 spsk revet parmesanost
  • 1 tsk rosmarin eller frisk timian
  • 4 spsk hakket persille - eller 1 tsk timian
  • 2 fed pressset hvidløg
  • 4 tsk salt
  • 1 tsk peber

Fremgangsmåde

Skær brødet i tern, og udblød det vin og mælk.
Bland alle ingredienserne sammen, og rør til farsen er smidig.
Stegers 4-5 min på hver side, holdes varme i ovnen. <google>DANSK</google>

id=siteTree