[dismiss]
På yggenyk.dk bruger vi cookies til at give dig en god oplevelse og til at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre brugeroplevelsen. Hvis du klikker på et link på yggenyk.dk, accepterer du samtidig vores cookiepolitik.
Stegt Halloumi: Difference between revisions
Jump to navigation
Jump to search
(Created page with '{{Forretter}} ====Ingredienser==== * 250 g Halloumi * olivenolie * groft peber * 2 fed hvidløg * 1 hel chilifrugt * eller tørret chili og hvidløgsflager flager ====Fremgangsm…') |
|||
Line 14: | Line 14: | ||
Kom osten på, og drys med chili, hvidløg og sort peber.<br> | Kom osten på, og drys med chili, hvidløg og sort peber.<br> | ||
Sted osten til den er lysebrun på begge sider.<br> | Sted osten til den er lysebrun på begge sider.<br> | ||
Serveres med et stykke godt brød.<br> | |||
<google>DANSK</google> | <google>DANSK</google> |
Latest revision as of 10:27, 2 April 2011
Ingredienser
- 250 g Halloumi
- olivenolie
- groft peber
- 2 fed hvidløg
- 1 hel chilifrugt
- eller tørret chili og hvidløgsflager flager
Fremgangsmåde
Skær osten i ½ cm tykke skiver.
Hak chili og hvidløg fint.
Varm olivenolien på en pande.
Kom osten på, og drys med chili, hvidløg og sort peber.
Sted osten til den er lysebrun på begge sider.
Serveres med et stykke godt brød.
<google>DANSK</google>