På yggenyk.dk bruger vi cookies til at give dig en god oplevelse og til at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre brugeroplevelsen. Hvis du klikker på et link på yggenyk.dk, accepterer du samtidig vores cookiepolitik.

Lasagne al forno: Difference between revisions

From Yggenyk
Jump to navigation Jump to search
(New page: ====Pasta alla bolognese==== 500 g blandet hakket kød ====Béchamelsauce==== *100 g magarine *100 g mel *1 liter mælk *salt *peber *rosmarin *oregano *muskatnød 500 g Lasagne plader)
 
No edit summary
Line 1: Line 1:
====Pasta alla bolognese====
====Pasta alla bolognese====
500 g blandet hakket kød
*2 løg
*2 gulerødder
*2 stængler bladselleri
*100 g stribet flæsk
*500-600 g blandet hakket kød
*400 g tomater
*2 dl rødvin
*1 boullion terning
*2dl mælk
*hvidløg
*salt
*peber
*rosmarin
*oregano
 
*500 g Lasagne plader




Line 8: Line 23:
*1 liter mælk
*1 liter mælk
*salt
*salt
*peber
*hvid peber
*rosmarin
*oregano
*muskatnød
*muskatnød
 
*400 g ost Rigmor lagret fra Netto
 
500 g Lasagne plader

Revision as of 20:20, 26 August 2007

Pasta alla bolognese

  • 2 løg
  • 2 gulerødder
  • 2 stængler bladselleri
  • 100 g stribet flæsk
  • 500-600 g blandet hakket kød
  • 400 g tomater
  • 2 dl rødvin
  • 1 boullion terning
  • 2dl mælk
  • hvidløg
  • salt
  • peber
  • rosmarin
  • oregano
  • 500 g Lasagne plader


Béchamelsauce

  • 100 g magarine
  • 100 g mel
  • 1 liter mælk
  • salt
  • hvid peber
  • muskatnød
  • 400 g ost Rigmor lagret fra Netto