[dismiss]
På yggenyk.dk bruger vi cookies til at give dig en god oplevelse og til at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre brugeroplevelsen. Hvis du klikker på et link på yggenyk.dk, accepterer du samtidig vores cookiepolitik.
Lasagne al forno: Difference between revisions
Jump to navigation
Jump to search
(New page: ====Pasta alla bolognese==== 500 g blandet hakket kød ====Béchamelsauce==== *100 g magarine *100 g mel *1 liter mælk *salt *peber *rosmarin *oregano *muskatnød 500 g Lasagne plader) |
No edit summary |
||
Line 1: | Line 1: | ||
====Pasta alla bolognese==== | ====Pasta alla bolognese==== | ||
500 g blandet hakket kød | *2 løg | ||
*2 gulerødder | |||
*2 stængler bladselleri | |||
*100 g stribet flæsk | |||
*500-600 g blandet hakket kød | |||
*400 g tomater | |||
*2 dl rødvin | |||
*1 boullion terning | |||
*2dl mælk | |||
*hvidløg | |||
*salt | |||
*peber | |||
*rosmarin | |||
*oregano | |||
*500 g Lasagne plader | |||
Line 8: | Line 23: | ||
*1 liter mælk | *1 liter mælk | ||
*salt | *salt | ||
*peber | *hvid peber | ||
*muskatnød | *muskatnød | ||
*400 g ost Rigmor lagret fra Netto | |||
Revision as of 20:20, 26 August 2007
Pasta alla bolognese
- 2 løg
- 2 gulerødder
- 2 stængler bladselleri
- 100 g stribet flæsk
- 500-600 g blandet hakket kød
- 400 g tomater
- 2 dl rødvin
- 1 boullion terning
- 2dl mælk
- hvidløg
- salt
- peber
- rosmarin
- oregano
- 500 g Lasagne plader
Béchamelsauce
- 100 g magarine
- 100 g mel
- 1 liter mælk
- salt
- hvid peber
- muskatnød
- 400 g ost Rigmor lagret fra Netto