På yggenyk.dk bruger vi cookies til at give dig en god oplevelse og til at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre brugeroplevelsen. Hvis du klikker på et link på yggenyk.dk, accepterer du samtidig vores cookiepolitik.

Lasagne al forno: Difference between revisions

From Yggenyk
Jump to navigation Jump to search
No edit summary
No edit summary
Line 6: Line 6:
*500-600 g blandet hakket kød
*500-600 g blandet hakket kød
*400 g tomater
*400 g tomater
*2 dl rødvin
*3,5 dl rødvin
*1 boullion terning
*1 boullion terning
*2dl mælk
*2dl mælk

Revision as of 20:21, 26 August 2007

Pasta alla bolognese

  • 2 løg
  • 2 gulerødder
  • 2 stængler bladselleri
  • 100 g stribet flæsk
  • 500-600 g blandet hakket kød
  • 400 g tomater
  • 3,5 dl rødvin
  • 1 boullion terning
  • 2dl mælk
  • hvidløg
  • salt
  • peber
  • rosmarin
  • oregano


  • 500 g Lasagne plader


Béchamelsauce

  • 100 g magarine
  • 100 g mel
  • 1 liter mælk
  • salt
  • hvid peber
  • muskatnød
  • 400 g ost Rigmor lagret fra Netto