[dismiss]
På yggenyk.dk bruger vi cookies til at give dig en god oplevelse og til at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre brugeroplevelsen. Hvis du klikker på et link på yggenyk.dk, accepterer du samtidig vores cookiepolitik.
Fava - Φάβα: Difference between revisions
Jump to navigation
Jump to search
Line 11: | Line 11: | ||
* 1/2 rødløg i tynde både | * 1/2 rødløg i tynde både | ||
* 1 spsk. olivenolie | * 1 spsk. olivenolie | ||
* oliven | |||
===Fremgangsmåde=== | ===Fremgangsmåde=== |
Revision as of 22:39, 14 June 2011
Ingredienser
- 4 dl kogte gule ærter
- 2-3 fed presset hvidløg
- 1 tsk. spidskommen
- salt og peber
- saft af 1/2 citron
- 1/2 dl olivenolie
Til pynt
- 1/2 rødløg i tynde både
- 1 spsk. olivenolie
- oliven
Fremgangsmåde
Sæt ærterne i blød i koldt vand natten over og kog dem derefter møre i saltet vand.
Mos de varme ærter med presset hvidløg, spidskommen, salt og peber samt citronsaft.
Rør olien i og hæld dippen i en lille skål.
Pynt med oliven, ganske tynde både af rødløg og hæld lidt olivenolie på.
Server hjemmebagt Focaccia.
<google>DANSK</google>