[dismiss]
På yggenyk.dk bruger vi cookies til at give dig en god oplevelse og til at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre brugeroplevelsen. Hvis du klikker på et link på yggenyk.dk, accepterer du samtidig vores cookiepolitik.
Lasagne al forno: Difference between revisions
Jump to navigation
Jump to search
No edit summary |
No edit summary |
||
Line 1: | Line 1: | ||
[{{fullurl:{{FULLPAGENAME}}|printable=yes&useskin=standard}} Printable version] | |||
[{{fullurl:{{NAMESPACE}}:{{PAGENAME}}|printable=yes&useskin=standard}} Printable version] | |||
====Pasta alla bolognese==== | ====Pasta alla bolognese==== | ||
*2 løg | *2 løg |
Revision as of 11:39, 2 September 2007
Printable version Printable version
Pasta alla bolognese
- 2 løg
- 2 gulerødder
- 2 stængler bladselleri
- 100 g stribet flæsk
- 500-600 g blandet hakket kød
- 400 g tomater
- 3,5 dl rødvin
- 1 boullion terning
- 2dl mælk
- hvidløg
- salt
- peber
- rosmarin
- oregano
- 500 g Lasagne plader
Béchamelsauce
- 100 g magarine
- 100 g mel
- 1 liter mælk
- salt
- hvid peber
- muskatnød
- 400 g ost Rigmor lagret fra Netto