Lasagne al forno: Difference between revisions

From Yggenyk
Jump to navigation Jump to search
No edit summary
No edit summary
Line 2: Line 2:


====Pasta alla bolognese====
====Pasta alla bolognese====
*2 løg
*3 løg
*2 gulerødder
*3 gulerødder
*2 stængler bladselleri
*3 stængler bladselleri
*100 g stribet flæsk
*120 g stribet flæsk
*500-600 g blandet hakket kød
*900 g hakket kød (lam eller okse)
*400 g tomater
*1200 g hakkede tomater
*3,5 dl rødvin
*6 dl rødvin
*1 boullion terning
*1 boullion terning
*2dl mælk
*6 fed hvidløg
*hvidløg
*3 tsk salt
*salt
*1½-1 tsk peber
*peber
*1 rosmarin
*rosmarin
*2 tsk oregano
*oregano
*½ tsk timian
 


*500 g Lasagne plader
*500 g Lasagne plader
Line 25: Line 24:
*100 g mel
*100 g mel
*1 liter mælk
*1 liter mælk
*salt
*½ tsk salt
*hvid peber
*2 knivsp hvid peber
*muskatnød
*½ revet muskatnød
*400 g ost Rigmor lagret fra Netto
*400 g ost Rigmor lagret fra Netto

Revision as of 17:59, 3 September 2007

Printable version

Pasta alla bolognese

  • 3 løg
  • 3 gulerødder
  • 3 stængler bladselleri
  • 120 g stribet flæsk
  • 900 g hakket kød (lam eller okse)
  • 1200 g hakkede tomater
  • 6 dl rødvin
  • 1 boullion terning
  • 6 fed hvidløg
  • 3 tsk salt
  • 1½-1 tsk peber
  • 1 rosmarin
  • 2 tsk oregano
  • ½ tsk timian
  • 500 g Lasagne plader


Béchamelsauce

  • 100 g magarine
  • 100 g mel
  • 1 liter mælk
  • ½ tsk salt
  • 2 knivsp hvid peber
  • ½ revet muskatnød
  • 400 g ost Rigmor lagret fra Netto

id=siteTree