[dismiss]
På yggenyk.dk bruger vi cookies til at give dig en god oplevelse og til at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre brugeroplevelsen. Hvis du klikker på et link på yggenyk.dk, accepterer du samtidig vores cookiepolitik.
Hjemmelavet hønsesalat: Difference between revisions
Jump to navigation
Jump to search
Line 13: | Line 13: | ||
Bland kylling, champignon og mayonaise godt sammen i en skål, og smag til med salt og peber.<br> | Bland kylling, champignon og mayonaise godt sammen i en skål, og smag til med salt og peber.<br> | ||
Til sidst vendes aspargsene forsigtigt i.<br> | Til sidst vendes aspargsene forsigtigt i.<br> | ||
Prøv evt. med 1 tsk dijon sennet, frisk esdragon eller timian, forårsløg eller fintsnittet blegselleri. | |||
<google>DANSK</google> | <google>DANSK</google> |
Revision as of 08:56, 4 April 2012
Ingredienser
- 300 g stegt kyllingefilet i strimler (kan købes færdigt i Aldi)
- 140 g mayonnaise
- 100 g asparges fra glas (drænet vægt - det er ca. ½ glas)
- 100 g stegte champignon
- salt
- groft peber
Fremgangsmåde
Kom kyllingen ud på et skærebræt, og hak det groft med en stor kniv.
Hak de stegte champignon med en kniv, og skær aspargsene i ca. 1 cm lange stykker.
Bland kylling, champignon og mayonaise godt sammen i en skål, og smag til med salt og peber.
Til sidst vendes aspargsene forsigtigt i.
Prøv evt. med 1 tsk dijon sennet, frisk esdragon eller timian, forårsløg eller fintsnittet blegselleri.
<google>DANSK</google>