Pindebøf: Difference between revisions
Jump to navigation
Jump to search
No edit summary |
No edit summary |
||
Line 17: | Line 17: | ||
* 1-2 skalotteløg | * 1-2 skalotteløg | ||
* ½ bundt frisk estragon, eller 1 spsk tørret | * ½ bundt frisk estragon, eller 1 spsk tørret | ||
=====Salat===== | =====Salat===== | ||
Line 41: | Line 28: | ||
====Fremgangsmåde==== | ====Fremgangsmåde==== | ||
Kødet skæres i tern 1,5 cm * 1,5 cm | Kødet skæres i tern 1,5 cm * 1,5 cm | ||
Steges 2 min i friture, eller på en pande i olivenolie. | Steges 2 min i friture, eller på en pande i olivenolie. | ||
Line 50: | Line 36: | ||
Kom det hele i en skål. | Kom det hele i en skål. | ||
Røre, røre, røre og server! | Røre, røre, røre og server! | ||
=====Salat===== | =====Salat===== |
Revision as of 17:57, 11 August 2012
Pindebøf skal spises med en spids pind - derfor hedder de pindebøf.
Ingredienser
- 200-250 g skært oksekød pr person skåret i tern 1,5 x 1,5 cm
- 1 spids pind pr person
- barbecue krydderi
- hvidsløgspulver
- salt
Bearnaise Creme
- ½ glas Hellmans mayo
- 1 tsk dijonsennep
- 1-2 tsk bearnaiseessens (smag dig frem)
- 1-2 skalotteløg
- ½ bundt frisk estragon, eller 1 spsk tørret
Salat
- Iceberg
- tomat
- agurk
- løg
- olivenolie
- hvid balsamico
- oregano
Fremgangsmåde
Kødet skæres i tern 1,5 cm * 1,5 cm Steges 2 min i friture, eller på en pande i olivenolie.
Bearnaise Creme
Hak skalotteløgene meget fint.
Hak estragon bladene lidt.
Kom det hele i en skål.
Røre, røre, røre og server!
Salat
Skær salaten i ca 4-5 cm lange ½-1 cm brede strimler med en kniv.
Skær agurken i tynde skiver.
Skær tomaten i både eller skiver.
Skær løget i tynde ringe.
Arranger det hele pænt på tallerkenen og hæld lidt olie og eddike over.
Drys med lidt oregano.
<google>DANSK</google>