Coleslaw: Difference between revisions
Jump to navigation
Jump to search
(Created page with '{{Opskrifter}} ====Ingredienser==== ====Fremgangsmåde==== <google>DANSK</google>') |
No edit summary |
||
Line 1: | Line 1: | ||
{{Opskrifter}} | {{Opskrifter}} | ||
====Ingredienser==== | ====Ingredienser==== | ||
* 1 lille hvidkålshoved | |||
* 4-6 gulerødder | |||
=====Marinade===== | |||
* 2 spsk dijonsennep | |||
* 2 spsk honning | |||
* 1 dl æblecidereddike | |||
* 3 tsk sellerisalt | |||
* 2 spsk sukker | |||
* 1 tsk stødt spidskommen | |||
* groft peber | |||
=====Dressing===== | |||
* 2 dl creme fraiche 18% | |||
* 2½ dl Hellmann’s ægte mayonaise | |||
* 3 spsk honning | |||
* 1 spsk dijon sennep | |||
* 2 tsk salt | |||
* ½ tsk peber | |||
* 3 tsk sukker | |||
====Fremgangsmåde==== | ====Fremgangsmåde==== | ||
Snit hvidkålen fint.<br> | |||
Riv gulerødderne på rivejernet.<br> | |||
Bland kål og gulerod sammen.<br> | |||
Rør marinaden sammen og bland kål og gulerødder i – vi brugte en stor plastikpose.<br> | |||
Lad det trække i ca. 60 min. I køleskabet.<br> | |||
Rør coleslaw-dressingen af ovenstående ingredienser – smagen skal selvfølgelig være let sødlig.<br> | |||
Frahæld marinaden fra kålblandingen.<br> | |||
Kom kålblandingen i coleslaw-dressingen og vend det hel rundt, umiddelbart før servering.<br> | |||
<google>DANSK</google> | <google>DANSK</google> |
Revision as of 20:15, 11 August 2012
Ingredienser
- 1 lille hvidkålshoved
- 4-6 gulerødder
Marinade
- 2 spsk dijonsennep
- 2 spsk honning
- 1 dl æblecidereddike
- 3 tsk sellerisalt
- 2 spsk sukker
- 1 tsk stødt spidskommen
- groft peber
Dressing
- 2 dl creme fraiche 18%
- 2½ dl Hellmann’s ægte mayonaise
- 3 spsk honning
- 1 spsk dijon sennep
- 2 tsk salt
- ½ tsk peber
- 3 tsk sukker
Fremgangsmåde
Snit hvidkålen fint.
Riv gulerødderne på rivejernet.
Bland kål og gulerod sammen.
Rør marinaden sammen og bland kål og gulerødder i – vi brugte en stor plastikpose.
Lad det trække i ca. 60 min. I køleskabet.
Rør coleslaw-dressingen af ovenstående ingredienser – smagen skal selvfølgelig være let sødlig.
Frahæld marinaden fra kålblandingen.
Kom kålblandingen i coleslaw-dressingen og vend det hel rundt, umiddelbart før servering.
<google>DANSK</google>