Hjemmelavet rygeostesalat: Difference between revisions
Jump to navigation
Jump to search
(Created page with '{{Opskrifter}} ===Ingredienser=== * 200 g rygeost * 2 dl cremefraiche * 1 tsk groft salt * groft friskkværnet peber * 10 cm agurk i tern * 125 g radiser i skiver * 4 spsk hakket…') |
No edit summary |
||
Line 1: | Line 1: | ||
{{Opskrifter}} | {{Opskrifter}} | ||
===Ingredienser=== | ===Ingredienser=== | ||
* | * 300 g rygeost | ||
* 2 dl cremefraiche | * 2 dl cremefraiche | ||
* 1 tsk groft salt | * 1 tsk groft salt | ||
* groft friskkværnet peber | * groft friskkværnet peber | ||
* 10 cm agurk i tern | * 10 cm agurk i tern | ||
* 125 g radiser | * Et bundt (ca 125 g) radiser | ||
* 4 spsk hakket purløg eller 1 forårsløg | * 4 spsk hakket purløg eller 1 forårsløg | ||
===Fremgangsmåde=== | ===Fremgangsmåde=== | ||
Rør rygeost og cremefraiche sammen | Rør rygeost og cremefraiche sammen, pas på ikke at få det tynde med.<br> | ||
Skær agurken i | Smag til med salt og peber.<br> | ||
Vend agurk, radiser og purløg i.<br> | Skær radiserne i tynde skiver.<br> | ||
Skær agurken igennem 2 gange på langs og skær de 4 kvarte agurkestykker i 2 mm tykke skiver.<br> | |||
Hak purløgen.<br> | |||
Vend agurk, radiser og purløg i, men gem lidt til pynt.<br> | |||
Pynt med purløg, og radiser.<br> | Pynt med lidt purløg, agurk og radiser.<br> | ||
Smør brødet med rygeostesalaten, og drys med groft peber og pynt med purløg og radisser. | Smør brødet med rygeostesalaten, og drys med groft peber og pynt med purløg og radisser. | ||
<google>DANSK</google> | <google>DANSK</google> |
Revision as of 13:34, 2 September 2012
Ingredienser
- 300 g rygeost
- 2 dl cremefraiche
- 1 tsk groft salt
- groft friskkværnet peber
- 10 cm agurk i tern
- Et bundt (ca 125 g) radiser
- 4 spsk hakket purløg eller 1 forårsløg
Fremgangsmåde
Rør rygeost og cremefraiche sammen, pas på ikke at få det tynde med.
Smag til med salt og peber.
Skær radiserne i tynde skiver.
Skær agurken igennem 2 gange på langs og skær de 4 kvarte agurkestykker i 2 mm tykke skiver.
Hak purløgen.
Vend agurk, radiser og purløg i, men gem lidt til pynt.
Pynt med lidt purløg, agurk og radiser.
Smør brødet med rygeostesalaten, og drys med groft peber og pynt med purløg og radisser.
<google>DANSK</google>