Suppe på lammeben: Difference between revisions
Jump to navigation
Jump to search
Line 16: | Line 16: | ||
Det kan godt tage et stykke tid, og hvis der ikke er mere skum, så prøv at skrue lidt op, og se om der alligevel kommer mere.<br> | Det kan godt tage et stykke tid, og hvis der ikke er mere skum, så prøv at skrue lidt op, og se om der alligevel kommer mere.<br> | ||
Imens suppen skummes, rengøres porre toppene og bindes sammen i 2 bundter med snor.<br> | Imens suppen skummes, rengøres porre toppene og bindes sammen i 2 bundter med snor.<br> | ||
Løgene pilles og deles i | Løgene pilles og deles i kvarte.<br> | ||
Når der slet ikke kommer mere skum på suppen, tilsættes løg, porretoppe, peberkorn, nelliker og allehånde.<br> | Når der slet ikke kommer mere skum på suppen, tilsættes løg, porretoppe, peberkorn, nelliker og allehånde.<br> | ||
Lad nu suppen koge i 3 timer.<br> | Lad nu suppen koge i 3 timer.<br> |
Revision as of 12:37, 6 January 2013
Til en 15 liters suppegryde!
Ingredienser
- 3-4 kg lammeknogler (knoglerne og ben der er til overs, hvis man har købt et halvt eller helt lam)
- 2 gulerødder
- 1 selleri
- 6 porrer
- 5 løg
- 4 nelliker
- 1 spsk peberkorn
- 5 allehånde
Fremgangsmåde
Kom benene i suppegryden, og hæld vand i til de er godt dækket.
Få gryden i kog, og skum omhyggeligt suppen af, til der ikke kommer mere skum.
Det kan godt tage et stykke tid, og hvis der ikke er mere skum, så prøv at skrue lidt op, og se om der alligevel kommer mere.
Imens suppen skummes, rengøres porre toppene og bindes sammen i 2 bundter med snor.
Løgene pilles og deles i kvarte.
Når der slet ikke kommer mere skum på suppen, tilsættes løg, porretoppe, peberkorn, nelliker og allehånde.
Lad nu suppen koge i 3 timer.
Når suppen har kogt i 3 timer, tages benene op og kasseres, sammen med porre toppe løg og krydderier.
Sigt suppen for at få det sidste fra.
<google>DANSK</google>