På yggenyk.dk bruger vi cookies til at give dig en god oplevelse og til at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre brugeroplevelsen. Hvis du klikker på et link på yggenyk.dk, accepterer du samtidig vores cookiepolitik.

Scones a la Price: Difference between revisions

From Yggenyk
Jump to navigation Jump to search
(Created page with '{{Opskrifter}} ca 16 styk ====Ingredienser==== * 225 g hvedemel * 4 strøgne tsk bagepulver * 25 g sukker * ½ tsk salt * 50 g koldt smør * 1½ dl kærnemælk ====Fremgangsmåd…')
 
No edit summary
Line 15: Line 15:
Læg sconesene på en smurt bageplade og giv dem lidt kærnemælk på overfladen, inden de sættes i en 200 grader varm ovn.<br>
Læg sconesene på en smurt bageplade og giv dem lidt kærnemælk på overfladen, inden de sættes i en 200 grader varm ovn.<br>


Bages i 8-10 minutter, til de er gyldenbrune.
Bages i 8-10 minutter, til de er gyldenbrune.<br>
 
Serveres nybagte med jordbærsyltetøj.<br>


<google>DANSK</google>
<google>DANSK</google>

Revision as of 08:22, 14 February 2013

ca 16 styk

Ingredienser

  • 225 g hvedemel
  • 4 strøgne tsk bagepulver
  • 25 g sukker
  • ½ tsk salt
  • 50 g koldt smør
  • 1½ dl kærnemælk

Fremgangsmåde

Mel, bagepulver og salt sigtes ned i en skål, hvorefter smørret smuldres i, til blandingen minder om brødkrummer.
Rør kærnemælken i med en grydeske, til blandingen samler sig til en blød dej.
Rul dejen ud på et melet bord, til den er ca. 1 cm tyk, og udstik den så i små runde kager på ca. 6 cm i diameter, enten med en udstikker eller et glas.
Læg sconesene på en smurt bageplade og giv dem lidt kærnemælk på overfladen, inden de sættes i en 200 grader varm ovn.

Bages i 8-10 minutter, til de er gyldenbrune.

Serveres nybagte med jordbærsyltetøj.

<google>DANSK</google>