Fyldte peberfrugter: Difference between revisions
Jump to navigation
Jump to search
No edit summary |
|||
Line 19: | Line 19: | ||
====Fremgangsmåde==== | ====Fremgangsmåde==== | ||
Risene koges i | Risene koges i 3 dl vand i 14 minutter, lad dem derefter blive i gryden under låg i 10 min.<br> | ||
Løget hakkes, hvidløg hakkes med en kniv, tomaterne skæres i tern, oliven deles i halve, fetaen skæres i tern og tomaterne skæres i kvarte.<br> | Løget hakkes, hvidløg hakkes med en kniv, tomaterne skæres i tern, oliven deles i halve, fetaen skæres i tern og tomaterne skæres i kvarte.<br> | ||
Resten af ingredienserne bortset fra den revne ost kommes i, og farsen røres godt sammen.<br> | Resten af ingredienserne bortset fra den revne ost kommes i, og farsen røres godt sammen.<br> |
Revision as of 18:35, 19 March 2013
Ingredienser
- 8 store røde peberfrugter som kan stå på spidsen
- 2dl ris
- 5 små løg eller 2 store (300g)
- 6 fed hvidløg
- 175g oliven
- 400 g feta
- 15 cocktail tomater (235g)
- 3 dl rødvin
- 800g hakket lammekød
- 1 knivspids cayennepeber
- 1 spsk salt
- 1 spsk oregano
- 1 tsk rosmarin
- 1 tsk sort peber
- revet ost til gratinering
Fremgangsmåde
Risene koges i 3 dl vand i 14 minutter, lad dem derefter blive i gryden under låg i 10 min.
Løget hakkes, hvidløg hakkes med en kniv, tomaterne skæres i tern, oliven deles i halve, fetaen skæres i tern og tomaterne skæres i kvarte.
Resten af ingredienserne bortset fra den revne ost kommes i, og farsen røres godt sammen.
Peberfrugterne udhules ved at skære toppen af omkring stilken, men ikke helt ud til kanten.
Fyldet kommes i, der må gerne være lidt 'top på'.
De fyldte peberfrugter kommes i et smurt fad og bages ved 180º varmluft i 45-60 min - 1 time (osten drysses på når der er 10 min tilbage).
Serveres med hjemmebagte flutes.
<google>DANSK</google>