[dismiss]
På yggenyk.dk bruger vi cookies til at give dig en god oplevelse og til at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre brugeroplevelsen. Hvis du klikker på et link på yggenyk.dk, accepterer du samtidig vores cookiepolitik.
Emeril's kreoler krydderi: Difference between revisions
Jump to navigation
Jump to search
(Created page with '{{Opskrifter}} ====Ingredienser==== * 2½ spsk paprika * 2 spsk salt * 2 spsk hvidløgspulver * 1 spsk løgpulver * 1 spsk. sort peber * 1 spsk cayennepeber * 1 spsk tørret oreg…') |
No edit summary |
||
Line 15: | Line 15: | ||
Kreoler krydderi er rigtigt godt til kylling, kød, supper og gryderetter.<br> | Kreoler krydderi er rigtigt godt til kylling, kød, supper og gryderetter.<br> | ||
F.eks. [Chicken gumbo med krydret pølse] | |||
<google>DANSK</google> | <google>DANSK</google> |
Revision as of 11:03, 25 August 2013
Ingredienser
- 2½ spsk paprika
- 2 spsk salt
- 2 spsk hvidløgspulver
- 1 spsk løgpulver
- 1 spsk. sort peber
- 1 spsk cayennepeber
- 1 spsk tørret oregano
- 1 spsk tørret timian
Fremgangsmåde
Bland alle krydderierne sammen og opbevar dem i en lufttæt beholder.
Her er selvfølgelig til mange omgange, men man kan jo altid halvere eller kvarte opskriften.
Kreoler krydderi er rigtigt godt til kylling, kød, supper og gryderetter.
F.eks. [Chicken gumbo med krydret pølse]
<google>DANSK</google>