På yggenyk.dk bruger vi cookies til at give dig en god oplevelse og til at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre brugeroplevelsen. Hvis du klikker på et link på yggenyk.dk, accepterer du samtidig vores cookiepolitik.
Svensk pølseret: Difference between revisions
Line 25: | Line 25: | ||
Kom paprika, timian, et drys peber og kartoffel skiver i.<br> | Kom paprika, timian, et drys peber og kartoffel skiver i.<br> | ||
Tilsæt mælk til konsistensen er passende og lad retten småkoge i 5 min.<br> | Tilsæt mælk til konsistensen er passende og lad retten småkoge i 5 min.<br> | ||
Smag evt. til med et drys salt.<br> | |||
Tilsæt piskefløden og lad retten koge endnu 5 min. | Tilsæt piskefløden og lad retten koge endnu 5 min. | ||
Revision as of 18:53, 16 November 2013
Ingredienser
- 2 løg
- smør til at stege i
- 500g knæk- (knackwurst) eller grillpølser (Køb dem i Aldi, de har gode billige pølser)
- 1 tsk paprika
- lidt frisk timian
- 1 kg kogte kolde kartofler
- 2 dl skummetmælk
- 1½ dl piskefløde
- 1 dåse koncentreret tomatpure (140g)
- salt
- sort peber
- et bundt purløg
Fremgangsmåde
Pil løgene og hak dem.
Skær pølserne i skiver.
Smelt smørret i en stor pande eller gryde.
Svits løg og pølser i smørret til pølserne får lidt farve.
Imens skæres kartoflerne i skiver.
Tilsæt tomatkoncentrat og svits det lidt med.
Kom paprika, timian, et drys peber og kartoffel skiver i.
Tilsæt mælk til konsistensen er passende og lad retten småkoge i 5 min.
Smag evt. til med et drys salt.
Tilsæt piskefløden og lad retten koge endnu 5 min.
Drys hakket purløg over, og server straks med et koldt glas øl.
<google>DANSK</google>