På yggenyk.dk bruger vi cookies til at give dig en god oplevelse og til at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre brugeroplevelsen. Hvis du klikker på et link på yggenyk.dk, accepterer du samtidig vores cookiepolitik.

Porretærte med ost: Difference between revisions

From Yggenyk
Jump to navigation Jump to search
No edit summary
No edit summary
Line 1: Line 1:
{{Frokostretter}}
====Ingredienser====
====Ingredienser====
* 175 g hvedemel
* 175 g hvedemel
Line 13: Line 14:
* 100 g revet ost
* 100 g revet ost
* 1 tsk salt
* 1 tsk salt
<google>DANSK</google>

Revision as of 20:29, 1 December 2013

Ingredienser

  • 175 g hvedemel
  • ¼ tsk fint salt
  • 100 g koldt smør
  • 1 spsk vand

Fyld

  • 3-4 porrer i tynde ringe (ca. 375 g)
  • 1 tsk fint salt
  • 3 æg
  • 1 tsk revet muskatnød
  • 2 dl Cremefraiche
  • 100 g revet ost
  • 1 tsk salt

<google>DANSK</google>

id=siteTree