På yggenyk.dk bruger vi cookies til at give dig en god oplevelse og til at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre brugeroplevelsen. Hvis du klikker på et link på yggenyk.dk, accepterer du samtidig vores cookiepolitik.

Salad Niçoise: Difference between revisions

From Yggenyk
Jump to navigation Jump to search
(Created page with '{{Forretter}} ====Ingredienser==== =====Dressing===== ====Fremgangsmåde==== <google>DANSK</google>')
 
No edit summary
Line 1: Line 1:
{{Forretter}}
{{Forretter}}
====Ingredienser====
====Ingredienser====
* 30 coctail tomater
* 8 æg
* 250 g ærter
* 500 g kolde kogte kartofler
* 150-200 g fine frosne ærter
* sorte oliven gode
=====Brødtern=====
* 200 g ciabattabrød
* 150 g bacon i tern
* olivenolie
* 60 g friskrevet parmesan
* groft peber


=====Dressing=====
=====Dressing=====
* 2/3 olivenolie
* 1/3 hvid balsamico
* 1 spsk dijon sennep
* salt
* peber


====Fremgangsmåde====
====Fremgangsmåde====
=====Brødtern=====
Varm ovnen op til 200º ikke varmluft.<br>
Skær ciabattabrødet i tern (ca. 1½-2) cm på hver led.<br>
Kom brødet i et ildfast fad sammen med bacon ternene og vend i olie til de alle har lidt på alle sider.<br>
Bland den revne parmesan i og drys med peber.<br>
Rist det i ovnen i ca 15 min. (vend det en gang imellem) til brødterningerne er sprøde.<br>
Lad det dryppe af på et stykke køkkenrulle.


<google>DANSK</google>
<google>DANSK</google>

Revision as of 16:35, 8 August 2014

Ingredienser

  • 30 coctail tomater
  • 8 æg
  • 250 g ærter
  • 500 g kolde kogte kartofler
  • 150-200 g fine frosne ærter
  • sorte oliven gode
Brødtern
  • 200 g ciabattabrød
  • 150 g bacon i tern
  • olivenolie
  • 60 g friskrevet parmesan
  • groft peber
Dressing
  • 2/3 olivenolie
  • 1/3 hvid balsamico
  • 1 spsk dijon sennep
  • salt
  • peber

Fremgangsmåde

Brødtern

Varm ovnen op til 200º ikke varmluft.
Skær ciabattabrødet i tern (ca. 1½-2) cm på hver led.
Kom brødet i et ildfast fad sammen med bacon ternene og vend i olie til de alle har lidt på alle sider.
Bland den revne parmesan i og drys med peber.
Rist det i ovnen i ca 15 min. (vend det en gang imellem) til brødterningerne er sprøde.
Lad det dryppe af på et stykke køkkenrulle.

<google>DANSK</google>