Salad Niçoise: Difference between revisions

From Yggenyk
Jump to navigation Jump to search
(Created page with '{{Forretter}} ====Ingredienser==== =====Dressing===== ====Fremgangsmåde==== <google>DANSK</google>')
 
No edit summary
Line 1: Line 1:
{{Forretter}}
{{Forretter}}
====Ingredienser====
====Ingredienser====
* 30 coctail tomater
* 8 æg
* 250 g ærter
* 500 g kolde kogte kartofler
* 150-200 g fine frosne ærter
* sorte oliven gode
=====Brødtern=====
* 200 g ciabattabrød
* 150 g bacon i tern
* olivenolie
* 60 g friskrevet parmesan
* groft peber


=====Dressing=====
=====Dressing=====
* 2/3 olivenolie
* 1/3 hvid balsamico
* 1 spsk dijon sennep
* salt
* peber


====Fremgangsmåde====
====Fremgangsmåde====
=====Brødtern=====
Varm ovnen op til 200º ikke varmluft.<br>
Skær ciabattabrødet i tern (ca. 1½-2) cm på hver led.<br>
Kom brødet i et ildfast fad sammen med bacon ternene og vend i olie til de alle har lidt på alle sider.<br>
Bland den revne parmesan i og drys med peber.<br>
Rist det i ovnen i ca 15 min. (vend det en gang imellem) til brødterningerne er sprøde.<br>
Lad det dryppe af på et stykke køkkenrulle.


<google>DANSK</google>
<google>DANSK</google>

Revision as of 16:35, 8 August 2014

Ingredienser

  • 30 coctail tomater
  • 8 æg
  • 250 g ærter
  • 500 g kolde kogte kartofler
  • 150-200 g fine frosne ærter
  • sorte oliven gode
Brødtern
  • 200 g ciabattabrød
  • 150 g bacon i tern
  • olivenolie
  • 60 g friskrevet parmesan
  • groft peber
Dressing
  • 2/3 olivenolie
  • 1/3 hvid balsamico
  • 1 spsk dijon sennep
  • salt
  • peber

Fremgangsmåde

Brødtern

Varm ovnen op til 200º ikke varmluft.
Skær ciabattabrødet i tern (ca. 1½-2) cm på hver led.
Kom brødet i et ildfast fad sammen med bacon ternene og vend i olie til de alle har lidt på alle sider.
Bland den revne parmesan i og drys med peber.
Rist det i ovnen i ca 15 min. (vend det en gang imellem) til brødterningerne er sprøde.
Lad det dryppe af på et stykke køkkenrulle.

<google>DANSK</google>

id=siteTree