Salad Niçoise: Difference between revisions
Jump to navigation
Jump to search
(Created page with '{{Forretter}} ====Ingredienser==== =====Dressing===== ====Fremgangsmåde==== <google>DANSK</google>') |
No edit summary |
||
Line 1: | Line 1: | ||
{{Forretter}} | {{Forretter}} | ||
====Ingredienser==== | ====Ingredienser==== | ||
* 30 coctail tomater | |||
* 8 æg | |||
* 250 g ærter | |||
* 500 g kolde kogte kartofler | |||
* 150-200 g fine frosne ærter | |||
* sorte oliven gode | |||
=====Brødtern===== | |||
* 200 g ciabattabrød | |||
* 150 g bacon i tern | |||
* olivenolie | |||
* 60 g friskrevet parmesan | |||
* groft peber | |||
=====Dressing===== | =====Dressing===== | ||
* 2/3 olivenolie | |||
* 1/3 hvid balsamico | |||
* 1 spsk dijon sennep | |||
* salt | |||
* peber | |||
====Fremgangsmåde==== | ====Fremgangsmåde==== | ||
=====Brødtern===== | |||
Varm ovnen op til 200º ikke varmluft.<br> | |||
Skær ciabattabrødet i tern (ca. 1½-2) cm på hver led.<br> | |||
Kom brødet i et ildfast fad sammen med bacon ternene og vend i olie til de alle har lidt på alle sider.<br> | |||
Bland den revne parmesan i og drys med peber.<br> | |||
Rist det i ovnen i ca 15 min. (vend det en gang imellem) til brødterningerne er sprøde.<br> | |||
Lad det dryppe af på et stykke køkkenrulle. | |||
<google>DANSK</google> | <google>DANSK</google> |
Revision as of 16:35, 8 August 2014
Ingredienser
- 30 coctail tomater
- 8 æg
- 250 g ærter
- 500 g kolde kogte kartofler
- 150-200 g fine frosne ærter
- sorte oliven gode
Brødtern
- 200 g ciabattabrød
- 150 g bacon i tern
- olivenolie
- 60 g friskrevet parmesan
- groft peber
Dressing
- 2/3 olivenolie
- 1/3 hvid balsamico
- 1 spsk dijon sennep
- salt
- peber
Fremgangsmåde
Brødtern
Varm ovnen op til 200º ikke varmluft.
Skær ciabattabrødet i tern (ca. 1½-2) cm på hver led.
Kom brødet i et ildfast fad sammen med bacon ternene og vend i olie til de alle har lidt på alle sider.
Bland den revne parmesan i og drys med peber.
Rist det i ovnen i ca 15 min. (vend det en gang imellem) til brødterningerne er sprøde.
Lad det dryppe af på et stykke køkkenrulle.
<google>DANSK</google>