[dismiss]
På yggenyk.dk bruger vi cookies til at give dig en god oplevelse og til at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre brugeroplevelsen. Hvis du klikker på et link på yggenyk.dk, accepterer du samtidig vores cookiepolitik.
Salad Niçoise: Difference between revisions
Jump to navigation
Jump to search
No edit summary |
No edit summary |
||
Line 3: | Line 3: | ||
* 30 coctail tomater | * 30 coctail tomater | ||
* 8 æg | * 8 æg | ||
* 250 g ærter | * 250 g irmas ekstra fine ærter | ||
* 500 g kolde kogte kartofler | * 500 g kolde kogte kartofler | ||
* 150-200 g fine frosne ærter | * 150-200 g fine frosne ærter | ||
Line 26: | Line 26: | ||
Varm ovnen op til 200º ikke varmluft.<br> | Varm ovnen op til 200º ikke varmluft.<br> | ||
Skær ciabattabrødet i tern (ca. 1½-2) cm på hver led.<br> | Skær ciabattabrødet i tern (ca. 1½-2) cm på hver led.<br> | ||
Kom brødet i et ildfast fad | Kom brødet i et ildfast fad og vend i olie til de alle har lidt på alle sider.<br> | ||
Bland den revne parmesan i og drys med peber.<br> | Bland den revne parmesan i og drys med peber.<br> | ||
Rist det i ovnen i ca 15 min. (vend det en gang imellem) til brødterningerne er sprøde.<br> | Rist det i ovnen i ca 15 min. (vend det en gang imellem) til brødterningerne er sprøde.<br> | ||
Lad det dryppe af på et stykke køkkenrulle. | Lad det dryppe af på et stykke køkkenrulle. | ||
=====Salat===== | |||
Kog ærterne let som beskrevet på posen.<br> | |||
<google>DANSK</google> | <google>DANSK</google> |
Revision as of 16:46, 8 August 2014
Ingredienser
- 30 coctail tomater
- 8 æg
- 250 g irmas ekstra fine ærter
- 500 g kolde kogte kartofler
- 150-200 g fine frosne ærter
- sorte oliven gode
Brødtern
- 200 g ciabattabrød
- 150 g bacon i tern
- olivenolie
- 60 g friskrevet parmesan
- groft peber
Dressing
- 2/3 olivenolie
- 1/3 hvid balsamico
- 1 spsk dijon sennep
- salt
- peber
Fremgangsmåde
Brødtern
Varm ovnen op til 200º ikke varmluft.
Skær ciabattabrødet i tern (ca. 1½-2) cm på hver led.
Kom brødet i et ildfast fad og vend i olie til de alle har lidt på alle sider.
Bland den revne parmesan i og drys med peber.
Rist det i ovnen i ca 15 min. (vend det en gang imellem) til brødterningerne er sprøde.
Lad det dryppe af på et stykke køkkenrulle.
Salat
Kog ærterne let som beskrevet på posen.
<google>DANSK</google>