Salad Niçoise: Difference between revisions
Jump to navigation
Jump to search
No edit summary |
No edit summary |
||
Line 3: | Line 3: | ||
* 30 coctail tomater | * 30 coctail tomater | ||
* 8 æg | * 8 æg | ||
* 250 g ærter | * 250 g irmas ekstra fine ærter | ||
* 500 g kolde kogte kartofler | * 500 g kolde kogte kartofler | ||
* 150-200 g fine frosne ærter | * 150-200 g fine frosne ærter | ||
Line 26: | Line 26: | ||
Varm ovnen op til 200º ikke varmluft.<br> | Varm ovnen op til 200º ikke varmluft.<br> | ||
Skær ciabattabrødet i tern (ca. 1½-2) cm på hver led.<br> | Skær ciabattabrødet i tern (ca. 1½-2) cm på hver led.<br> | ||
Kom brødet i et ildfast fad | Kom brødet i et ildfast fad og vend i olie til de alle har lidt på alle sider.<br> | ||
Bland den revne parmesan i og drys med peber.<br> | Bland den revne parmesan i og drys med peber.<br> | ||
Rist det i ovnen i ca 15 min. (vend det en gang imellem) til brødterningerne er sprøde.<br> | Rist det i ovnen i ca 15 min. (vend det en gang imellem) til brødterningerne er sprøde.<br> | ||
Lad det dryppe af på et stykke køkkenrulle. | Lad det dryppe af på et stykke køkkenrulle. | ||
=====Salat===== | |||
Kog ærterne let som beskrevet på posen.<br> | |||
<google>DANSK</google> | <google>DANSK</google> |
Revision as of 16:46, 8 August 2014
Ingredienser
- 30 coctail tomater
- 8 æg
- 250 g irmas ekstra fine ærter
- 500 g kolde kogte kartofler
- 150-200 g fine frosne ærter
- sorte oliven gode
Brødtern
- 200 g ciabattabrød
- 150 g bacon i tern
- olivenolie
- 60 g friskrevet parmesan
- groft peber
Dressing
- 2/3 olivenolie
- 1/3 hvid balsamico
- 1 spsk dijon sennep
- salt
- peber
Fremgangsmåde
Brødtern
Varm ovnen op til 200º ikke varmluft.
Skær ciabattabrødet i tern (ca. 1½-2) cm på hver led.
Kom brødet i et ildfast fad og vend i olie til de alle har lidt på alle sider.
Bland den revne parmesan i og drys med peber.
Rist det i ovnen i ca 15 min. (vend det en gang imellem) til brødterningerne er sprøde.
Lad det dryppe af på et stykke køkkenrulle.
Salat
Kog ærterne let som beskrevet på posen.
<google>DANSK</google>