Surrib med sennep og rødbeder: Difference between revisions

From Yggenyk
Jump to navigation Jump to search
Line 17: Line 17:
Suppen sies i en sigte.<br>
Suppen sies i en sigte.<br>
Køl suppen ned så fedtet kan skummes af.<br>
Køl suppen ned så fedtet kan skummes af.<br>
Dagan efter:<br>
Suppen opvarmes og 5 blade husblas iblødlagt pr. ½ liter tilsættes. (½ liter er nok).<br>
Suppen opvarmes og 5 blade husblas iblødlagt pr. ½ liter tilsættes. (½ liter er nok).<br>
Skær kødet i passende skiver, og læg dem fladt i et laqg i et fad.<br>
Skær kødet i passende skiver, og læg dem fladt i et laqg i et fad.<br>
Suppen hældes over til kødet netop er dækket.<br>
Suppen hældes over til kødet netop er dækket.<br>
Sirribben afkøles helt før den serveres.


Serveres med groft rugbrød, sennep og rødbeder.
Serveres med groft rugbrød, sennep og rødbeder.
<google>DANSK</google>
<google>DANSK</google>

Revision as of 20:45, 14 January 2015

Ingredienser

  • 1 kg stribet magert brystflæsk
  • ½ liter klar lager eddike
  • ½ liter vand
  • 4-5 blade laurbær
  • 3 kviste timian
  • 25 korn hel peber
  • 2 tsk salt
  • dijon sennep
  • syltede rødbeder
  • groft rugbrød

Fremgangsmåde

Flæsket koges til det er mørt (1-1½ time) i en lage af halvt van og halvt lager eddike.
Suppen sies i en sigte.
Køl suppen ned så fedtet kan skummes af.

Dagan efter:
Suppen opvarmes og 5 blade husblas iblødlagt pr. ½ liter tilsættes. (½ liter er nok).
Skær kødet i passende skiver, og læg dem fladt i et laqg i et fad.
Suppen hældes over til kødet netop er dækket.
Sirribben afkøles helt før den serveres.

Serveres med groft rugbrød, sennep og rødbeder. <google>DANSK</google>

id=siteTree