På yggenyk.dk bruger vi cookies til at give dig en god oplevelse og til at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre brugeroplevelsen. Hvis du klikker på et link på yggenyk.dk, accepterer du samtidig vores cookiepolitik.

Jamie Olivers parmesan kylling: Difference between revisions

From Yggenyk
Jump to navigation Jump to search
(Created page with "{{Opskrifter}} Med få ekstra ingredienser forvandler Jamie Oliver et simpelt kyllingbryst til et lækkert måltid. ====Ingredienser==== * 1 kyllingbryst * frisk timian * fris...")
 
No edit summary
Line 19: Line 19:


Fold filmen løst henover.<br>
Fold filmen løst henover.<br>
Bank kyllingestykket fladt (ca. 1 cm) med en stegepande.<br>


<google>DANSK</google>
<google>DANSK</google>

Revision as of 08:25, 8 June 2016

Med få ekstra ingredienser forvandler Jamie Oliver et simpelt kyllingbryst til et lækkert måltid.

Ingredienser

  • 1 kyllingbryst
  • frisk timian
  • frisk rosmarin
  • salt
  • revet citronskal
  • frisk revet parmesan
  • prosciutto
  • olivenolie

Fremgangsmåde

Læg kyllingebrystet på et stykke husholdningsfilm.
Drys lift timian og rosmarin over.
Riv en smule citronskal og drys det over.
Drys revet parmesan over.
Læg en skive prosciutto øverst.

Fold filmen løst henover.
Bank kyllingestykket fladt (ca. 1 cm) med en stegepande.


<google>DANSK</google>

id=siteTree