[dismiss]
På yggenyk.dk bruger vi cookies til at give dig en god oplevelse og til at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre brugeroplevelsen. Hvis du klikker på et link på yggenyk.dk, accepterer du samtidig vores cookiepolitik.
Ostestænger: Difference between revisions
Jump to navigation
Jump to search
No edit summary |
|||
Line 1: | Line 1: | ||
{{ | {{Bagværk}} | ||
====Ingredienser==== | ====Ingredienser==== | ||
Latest revision as of 13:46, 4 December 2016
Ingredienser
- 150 g margarine
- 150 g mel
- 1/2 tsk salt
- 1/4 tsk paprika
- 150 g reven ost (evt. parmesan)
- 1/2 æg
Fremgangsmåde
Kom mel salt og paprika i en skål.
Bland det og smulder magarinen i med hænderne til det er en ensartet grynet masse.
Bland æg og ost i.
Lad det hvile i køleskab i 1/2 time.
Kom lidt mel på bordet og rul dejen ud, lav stykker på 1 x 10 cm.
Bages på øverste rille ved 200º, 5-7 minutter til de er lysebrune.
<google>DANSK</google>