På yggenyk.dk bruger vi cookies til at give dig en god oplevelse og til at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre brugeroplevelsen. Hvis du klikker på et link på yggenyk.dk, accepterer du samtidig vores cookiepolitik.

Scones med hvidløg og parmesan: Difference between revisions

From Yggenyk
Jump to navigation Jump to search
No edit summary
No edit summary
 
Line 1: Line 1:
{{Opskrifter}}
{{Bagværk}}
====Ingredienser====
====Ingredienser====
* 2 dl rugmel eller en anden grov type mel
* 2 dl rugmel eller en anden grov type mel

Latest revision as of 14:03, 4 December 2016

Ingredienser

  • 2 dl rugmel eller en anden grov type mel
  • 4 dl hvedemel
  • 100 g blødt smør
  • 1,4 dl kold mælk
  • 2 tsk salt
  • 3 tsk bagepulver
  • 1 fed hvidløg
  • 4 spsk reven parmesan

Fremgangsmåde

Kom alle ingredienserne op i en skålen, fingre i og ælt indtil dejen ikke længere føles klistret,
eller put det hele i røremaskinen, og lad den lave arbejdet, resultatet er lige fint.
Form fire boller og pres dem let flade.
Rids forsigtigt med en kniv i dejen, så sconen bliver delt, evt. i fire.
Bages ved 180 grader i ca. 15-20 minutter.

<google>DANSK</google>