[dismiss]
På yggenyk.dk bruger vi cookies til at give dig en god oplevelse og til at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre brugeroplevelsen. Hvis du klikker på et link på yggenyk.dk, accepterer du samtidig vores cookiepolitik.
Makroner: Difference between revisions
Jump to navigation
Jump to search
No edit summary |
No edit summary |
||
Line 1: | Line 1: | ||
{{Bagværk}} | {{Bagværk}} | ||
[[File:Makroner.jpg]] | [[File:Makroner.jpg|500px]] | ||
====Ingredienser 32 små==== | ====Ingredienser 32 små==== | ||
* 125 g. mandler | * 125 g. mandler |
Latest revision as of 10:30, 31 December 2016
Ingredienser 32 små
- 125 g. mandler
- 300 g. sukker
- ca. 2 æggehvider
Fremgangsmåde
Mandler findeles i foodprocessor.
Sukker kommes i og blendes lidt igen.
Æggehvide kommes i mens massen køres, til den er ensartet, den skal være som en tyk grød.
Kom massen i en plasticpose og klip hjørnet af, så man kan sprøjte små makroner ud på en bageplade.
De må ikke være for store.
Bages ved 150 grader almindelig ovn i 25 minutter.
<google>DANSK</google>