På yggenyk.dk bruger vi cookies til at give dig en god oplevelse og til at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre brugeroplevelsen. Hvis du klikker på et link på yggenyk.dk, accepterer du samtidig vores cookiepolitik.

Makroner: Difference between revisions

From Yggenyk
Jump to navigation Jump to search
No edit summary
No edit summary
 
Line 1: Line 1:
{{Bagværk}}
{{Bagværk}}
[[File:Makroner.jpg]]
[[File:Makroner.jpg|500px]]
====Ingredienser 32 små====
====Ingredienser 32 små====
* 125 g. mandler
* 125 g. mandler

Latest revision as of 10:30, 31 December 2016

Makroner.jpg

Ingredienser 32 små

  • 125 g. mandler
  • 300 g. sukker
  • ca. 2 æggehvider

Fremgangsmåde

Mandler findeles i foodprocessor.
Sukker kommes i og blendes lidt igen. Æggehvide kommes i mens massen køres, til den er ensartet, den skal være som en tyk grød.
Kom massen i en plasticpose og klip hjørnet af, så man kan sprøjte små makroner ud på en bageplade.
De må ikke være for store.
Bages ved 150 grader almindelig ovn i 25 minutter.

<google>DANSK</google>