Fyldte æg med ansjos: Difference between revisions
No edit summary |
No edit summary |
||
Line 2: | Line 2: | ||
====Ingredienser==== | ====Ingredienser==== | ||
* 2 æg | * 2 æg | ||
* 1 ansjos (dvs to | * 1 ansjos (dvs to fileter) | ||
* 1 tsk kapers | * 1 tsk kapers | ||
* 1 tsk sennep | * 1 tsk sennep | ||
Line 24: | Line 24: | ||
* ½ spsk hakkede kapers | * ½ spsk hakkede kapers | ||
* 1 spsk hakket persille | * 1 spsk hakket persille | ||
* 3 ansjoser (dvs 6 | * 3 ansjoser (dvs 6 fileter) | ||
* ¼ tsk presset eller finthakket garlic | * ¼ tsk presset eller finthakket garlic | ||
* ¼ tsk | * ¼ tsk Dijonsennep | ||
* lidt finthakket rød peberfrugt | * lidt finthakket rød peberfrugt | ||
* lidt salt | * lidt salt | ||
====Fremgangsmåde==== | ====Fremgangsmåde==== | ||
Kom æggene i koldt vand, og bring dem i kog.<br> | |||
Kog æggene i 10 minutter, og lad dem køle af under rindende koldt vand.<br> | |||
Pil og halver dem på langs.<br> | |||
Pil forsigtigt blommerne ud med en teske, og kom dem i en skål.<br> | |||
Kom blommerne, olivenolie, kapers, persille, ansjoser, hvidløg, sennep, og en lille knivspids salt i en skål og, mas det sammen med en gaffel, til en cremet, ensartet blanding. (Hvis laver en stor mængde , kan du blande det i en foodprocessor.)<br> | |||
Blandingen deles 12 lige store portioner og fyldes ind i hulrummet på de tomme æggehvider.<br> | |||
Pynt med terninger af den hakkede rød peber. | |||
<google>DANSK</google> | <google>DANSK</google> |
Revision as of 16:27, 10 April 2017
Ingredienser
- 2 æg
- 1 ansjos (dvs to fileter)
- 1 tsk kapers
- 1 tsk sennep
- 1 tsk finthakket løg
- 3 tsk piskefløde
Fremgangsmåde
Kog æggene i 8 minutter, pil og halver dem.
Blommen tages ud og blandes med finthakket ansjoser, finthakket løg, hakket kapers og sennep.
Konsistensen justeres med en smule piskefløde.
Fyld blandingen i hviderne, og pynte med en kapers og servere.
Hårdkogte æg med grøn sauce
En velsmagende, attraktiv måde at servere hårdkogte æg, hvis æggeblommer, efter kogning, blandes med en pikant grøn sauce.
Ingredienser
- 6 store æg
- 2 spsk jomfru oliven oile
- ½ spsk hakkede kapers
- 1 spsk hakket persille
- 3 ansjoser (dvs 6 fileter)
- ¼ tsk presset eller finthakket garlic
- ¼ tsk Dijonsennep
- lidt finthakket rød peberfrugt
- lidt salt
Fremgangsmåde
Kom æggene i koldt vand, og bring dem i kog.
Kog æggene i 10 minutter, og lad dem køle af under rindende koldt vand.
Pil og halver dem på langs.
Pil forsigtigt blommerne ud med en teske, og kom dem i en skål.
Kom blommerne, olivenolie, kapers, persille, ansjoser, hvidløg, sennep, og en lille knivspids salt i en skål og, mas det sammen med en gaffel, til en cremet, ensartet blanding. (Hvis laver en stor mængde , kan du blande det i en foodprocessor.)
Blandingen deles 12 lige store portioner og fyldes ind i hulrummet på de tomme æggehvider.
Pynt med terninger af den hakkede rød peber.
<google>DANSK</google>