Fyldte æg med ansjos: Difference between revisions

From Yggenyk
Jump to navigation Jump to search
No edit summary
No edit summary
Line 2: Line 2:
====Ingredienser====
====Ingredienser====
* 2 æg
* 2 æg
* 1 ansjos (dvs to filetter)
* 1 ansjos (dvs to fileter)
* 1 tsk kapers
* 1 tsk kapers
* 1 tsk sennep
* 1 tsk sennep
Line 24: Line 24:
* ½ spsk hakkede kapers
* ½ spsk hakkede kapers
* 1 spsk hakket persille
* 1 spsk hakket persille
* 3 ansjoser (dvs 6 filetter)
* 3 ansjoser (dvs 6 fileter)
* ¼ tsk presset eller finthakket garlic
* ¼ tsk presset eller finthakket garlic
* ¼ tsk Dijon sennep
* ¼ tsk Dijonsennep
* lidt finthakket rød peberfrugt
* lidt finthakket rød peberfrugt
* lidt salt
* lidt salt


====Fremgangsmåde====
====Fremgangsmåde====
1. Put the eggs in cold water and bring to a boil. Cook at a slow boil for 10 minutes, then remove the eggs from the water and set aside to cool.
Kom æggene i koldt vand, og bring dem i kog.<br>
2. When cool, shell the eggs and cut them in half lengthwise. Carefully scoop out the yolks, taking care to leave the whites intact, and set aside the whites.
Kog æggene i 10 minutter, og lad dem køle af under rindende koldt vand.<br>
3. Put the yolks, olive oil, capers, parsley, anchovies, garlic, mustard, and a tiny pinch of salt in a bowl and, with a fork, mash all the ingredients into a creamy, uniform mixture. (If doing a large quantity for a party, you may want to blend them in a food processor.)
Pil og halver dem på langs.<br>
4. Divide the mixture into 12 equal parts and spoon into the cavities of the empty egg whites. Top with cubes of the diced red pepper.
Pil forsigtigt blommerne ud med en teske, og kom dem i en skål.<br>
 
Kom blommerne, olivenolie, kapers, persille, ansjoser, hvidløg, sennep, og en lille knivspids salt i en skål og, mas det sammen med en gaffel, til  en cremet, ensartet blanding. (Hvis laver en stor mængde , kan du blande det i en foodprocessor.)<br>
 
Blandingen deles 12 lige store portioner og fyldes ind i hulrummet på de tomme æggehvider.<br>
 
Pynt med terninger af den hakkede rød peber.


<google>DANSK</google>
<google>DANSK</google>

Revision as of 16:27, 10 April 2017

Ingredienser

  • 2 æg
  • 1 ansjos (dvs to fileter)
  • 1 tsk kapers
  • 1 tsk sennep
  • 1 tsk finthakket løg
  • 3 tsk piskefløde

Fremgangsmåde

Kog æggene i 8 minutter, pil og halver dem.
Blommen tages ud og blandes med finthakket ansjoser, finthakket løg, hakket kapers og sennep.
Konsistensen justeres med en smule piskefløde.

Fyld blandingen i hviderne, og pynte med en kapers og servere.

Hårdkogte æg med grøn sauce

En velsmagende, attraktiv måde at servere hårdkogte æg, hvis æggeblommer, efter kogning, blandes med en pikant grøn sauce.

Ingredienser

  • 6 store æg
  • 2 spsk jomfru oliven oile
  • ½ spsk hakkede kapers
  • 1 spsk hakket persille
  • 3 ansjoser (dvs 6 fileter)
  • ¼ tsk presset eller finthakket garlic
  • ¼ tsk Dijonsennep
  • lidt finthakket rød peberfrugt
  • lidt salt

Fremgangsmåde

Kom æggene i koldt vand, og bring dem i kog.
Kog æggene i 10 minutter, og lad dem køle af under rindende koldt vand.
Pil og halver dem på langs.
Pil forsigtigt blommerne ud med en teske, og kom dem i en skål.

Kom blommerne, olivenolie, kapers, persille, ansjoser, hvidløg, sennep, og en lille knivspids salt i en skål og, mas det sammen med en gaffel, til en cremet, ensartet blanding. (Hvis laver en stor mængde , kan du blande det i en foodprocessor.)

Blandingen deles 12 lige store portioner og fyldes ind i hulrummet på de tomme æggehvider.

Pynt med terninger af den hakkede rød peber.

<google>DANSK</google>

id=siteTree