Fyldte æg med ansjos: Difference between revisions

From Yggenyk
Jump to navigation Jump to search
No edit summary
No edit summary
Line 1: Line 1:
{{Snacks}}
{{Snacks}}
==Fyldte æg med ansjos==
====Ingredienser====
====Ingredienser====
* 2 æg
* 2 æg

Revision as of 16:27, 10 April 2017

Fyldte æg med ansjos

Ingredienser

  • 2 æg
  • 1 ansjos (dvs to fileter)
  • 1 tsk kapers
  • 1 tsk sennep
  • 1 tsk finthakket løg
  • 3 tsk piskefløde

Fremgangsmåde

Kog æggene i 8 minutter, pil og halver dem.
Blommen tages ud og blandes med finthakket ansjoser, finthakket løg, hakket kapers og sennep.
Konsistensen justeres med en smule piskefløde.

Fyld blandingen i hviderne, og pynte med en kapers og servere.

Hårdkogte æg med grøn sauce

En velsmagende, attraktiv måde at servere hårdkogte æg, hvis æggeblommer, efter kogning, blandes med en pikant grøn sauce.

Ingredienser

  • 6 store æg
  • 2 spsk jomfru oliven oile
  • ½ spsk hakkede kapers
  • 1 spsk hakket persille
  • 3 ansjoser (dvs 6 fileter)
  • ¼ tsk presset eller finthakket garlic
  • ¼ tsk Dijonsennep
  • lidt finthakket rød peberfrugt
  • lidt salt

Fremgangsmåde

Kom æggene i koldt vand, og bring dem i kog.
Kog æggene i 10 minutter, og lad dem køle af under rindende koldt vand.
Pil og halver dem på langs.
Pil forsigtigt blommerne ud med en teske, og kom dem i en skål.

Kom blommerne, olivenolie, kapers, persille, ansjoser, hvidløg, sennep, og en lille knivspids salt i en skål og, mas det sammen med en gaffel, til en cremet, ensartet blanding. (Hvis laver en stor mængde , kan du blande det i en foodprocessor.)

Blandingen deles 12 lige store portioner og fyldes ind i hulrummet på de tomme æggehvider.

Pynt med terninger af den hakkede rød peber.

<google>DANSK</google>

id=siteTree