Pandekager: Difference between revisions

From Yggenyk
Jump to navigation Jump to search
No edit summary
No edit summary
Line 21: Line 21:


Steg pandekagerne i lidt smør på en pande. Lav dem så tynde som muligt, så bliver de sprøde og lette at have med at gøre.<br>
Steg pandekagerne i lidt smør på en pande. Lav dem så tynde som muligt, så bliver de sprøde og lette at have med at gøre.<br>
På vores komfur skal de have 1½ min på hver side når pladen står på 6 (det er lidt over middel).
På vores komfur skal de have 1½ min på hver side når pladen står på 6 (det er lidt over middel).<br>
 
Steg dem efterhånden som de spises, eller hold dem varme i ovnen.


<google>DANSK</google>
<google>DANSK</google>

Revision as of 18:07, 15 April 2017

14-16 pandekager

Ingredienser

  • 6 æg
  • 4 dl øl
  • 4 dl kærnemælk 
  • 375 g
  • 1 tsk sukker
  • 1 tsk salt
  • smør til stegning

Tilbehør

  • solbær syltetøj
  • vanille is

Fremgangsmåde

Pisk æggene sammen i en stor skål.
Tilsæt øl, kærnemælk, mel, sukker og salt og pisk pandekagedejen med en håndmixer.

Lad dejen hvile i 1/2 time.

Steg pandekagerne i lidt smør på en pande. Lav dem så tynde som muligt, så bliver de sprøde og lette at have med at gøre.
På vores komfur skal de have 1½ min på hver side når pladen står på 6 (det er lidt over middel).

Steg dem efterhånden som de spises, eller hold dem varme i ovnen.

<google>DANSK</google>

id=siteTree