[dismiss]
På yggenyk.dk bruger vi cookies til at give dig en god oplevelse og til at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre brugeroplevelsen. Hvis du klikker på et link på yggenyk.dk, accepterer du samtidig vores cookiepolitik.
Tunsalat: Difference between revisions
Jump to navigation
Jump to search
No edit summary |
No edit summary |
||
Line 1: | Line 1: | ||
{{ | {{Frokostretter}} | ||
====Ingredienser==== | ====Ingredienser==== | ||
* 2 dåser tun i olie | * 2 dåser tun i olie |
Latest revision as of 08:25, 10 June 2017
Ingredienser
- 2 dåser tun i olie
- 2 rødløg
- 1 Rød peberfrugt
- 1 dl kapers
- 1 dl frosne majs
- 2 dl mayonnaise
- 2 dl cremefraiche
- 3 tsk salt
- 2 tsk peber
- et drys cayennepeber (ikke for meget)
Fremgangsmåde
Hak løgene og den røde peberfrugt fint.
Hæld olien fra tunfisken, kom det i en skål og hak det i stykker med en gaffel.
Tilsæt de hakkede løg, kapers, majs og peberfrugt.
Kom mayonnaise og creme fraiche i til tunsalaten har en passende konsistens.
Smag til med salt, peber og en smule cayennepeber.
<google>DANSK</google>