Biff Rydberg: Difference between revisions
No edit summary |
No edit summary |
||
Line 1: | Line 1: | ||
{{Hovedretter}} | {{Hovedretter}} | ||
En fremtrædende og uberørt pyttipanna er denne Rydberg. Det siges at oprindelsen er bare Hotel Rydberg på Gustav Adolfs Torg i Stockholm. Opskrift fra bogen "Masters Menus". Bogen er udgivet af udgiver Norstedts. | En fremtrædende og uberørt pyttipanna er denne Rydberg. Det siges at oprindelsen er bare Hotel Rydberg på Gustav Adolfs Torg i Stockholm. Opskrift fra bogen "Masters Menus". Bogen er udgivet af udgiver Norstedts. | ||
[[Image:biff rydberg.jpg]] | |||
====Ingredienser==== | ====Ingredienser==== | ||
* 400 gram oksefilet | * 400 gram oksefilet |
Revision as of 20:29, 24 March 2018
En fremtrædende og uberørt pyttipanna er denne Rydberg. Det siges at oprindelsen er bare Hotel Rydberg på Gustav Adolfs Torg i Stockholm. Opskrift fra bogen "Masters Menus". Bogen er udgivet af udgiver Norstedts.
Ingredienser
- 400 gram oksefilet
- salt
- groft peber
- 1 tsk japansk soja
- olie til fritering
- smør til stegning
- 2 løg
- 4 bagekartofler
- 1 spsk sukker
Sennepsdressing
- 3 spsk sukker
- 1 spsk dijonsennep
- 2,5 dl fløde
- 2 spsk revet peberrod
- 1 tsk salt
- 2 spsk Colman's sennepspulver
- 1 groft peber
- 4 æggeblommer
Fremgangsmåde
Sennepsdressing
Pisk fløden let og tilsæt de andre ingredienser til sennepsdressingen.
Pisk lidt mere og krydr med salt og peber.
Oksekøddet
Skræl løg og kartofler.
Skær løg, kartofler og kød i små tern.
Brun løget ved middel varme i smør i ca. 20 minutter, indtil det bliver karamelliseret.
Krydr med salt, peber, sukker og et stænk af soja.
Varm olien og steg kartoffel ternene i et minut, indtil de har en god farve.
Kom salt peber og hold dem varme.
Steg kødet hurtigt i smør og olie i en meget varm pande.
Krydr med salt og peber.
Anret kød, løg og kartofler i fine linjer.
Serveres med sennepsdressing og æggeblommer.
<google>DANSK</google>