På yggenyk.dk bruger vi cookies til at give dig en god oplevelse og til at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre brugeroplevelsen. Hvis du klikker på et link på yggenyk.dk, accepterer du samtidig vores cookiepolitik.

Berits Æblekage: Difference between revisions

From Yggenyk
Jump to navigation Jump to search
No edit summary
No edit summary
Line 1: Line 1:
{{Bagværk}}
{{Bagværk}}
====Ingredienser====
====Ingredienser====
* æbler
* 4 store æbler
* 125 g mel
* 125 g mel
* 125 g sukker
* 125 g sukker
Line 11: Line 11:
====Fremgangsmåde====
====Fremgangsmåde====
Mel sukker og smør op i en skål og smuldres sammen med fingrene.
Mel sukker og smør op i en skål og smuldres sammen med fingrene.
Brug et stort tærtefad.
Derefter hældes blandingen over et lag æbler m. skræl og evt drysset med kanel i et tærtefad.
Derefter hældes blandingen over et lag æbler m. skræl og evt drysset med kanel i et tærtefad.
Bages 30 min ved 200 (ikke varmluft).
Bages 30 min ved 200 (ikke varmluft).

Revision as of 06:56, 2 December 2021

Ingredienser

  • 4 store æbler
  • 125 g mel
  • 125 g sukker
  • 125 g smør

Tilbehør

  • cremefraiche

Fremgangsmåde

Mel sukker og smør op i en skål og smuldres sammen med fingrene. Brug et stort tærtefad. Derefter hældes blandingen over et lag æbler m. skræl og evt drysset med kanel i et tærtefad. Bages 30 min ved 200 (ikke varmluft).

Serveres med cremefraiche.

<google>DANSK</google>

id=siteTree