[dismiss]
På yggenyk.dk bruger vi cookies til at give dig en god oplevelse og til at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre brugeroplevelsen. Hvis du klikker på et link på yggenyk.dk, accepterer du samtidig vores cookiepolitik.
Stegeben: Difference between revisions
Jump to navigation
Jump to search
No edit summary |
No edit summary |
||
Line 5: | Line 5: | ||
* [https://madenimitliv.dk/2022/10/stegeben/ Stegeben Maden i mit liv] | * [https://madenimitliv.dk/2022/10/stegeben/ Stegeben Maden i mit liv] | ||
* [https://voresmad.dk/opskrifter/g/gode-ben-ribben Gode ben - grydestegte ribben] | * [https://voresmad.dk/opskrifter/g/gode-ben-ribben Gode ben - grydestegte ribben] | ||
* [https://mandekogebogen.dk/brunkaal.828.html BRUNKÅL MORMORMAD TIL PERFEKTION - BRUNKÅL MED STEGEBEN!] | |||
Jeg fandt først her er det ligner de andres men er nemmere restproduktet er gode ben og masser af sovs. | Jeg fandt først her er det ligner de andres men er nemmere restproduktet er gode ben og masser af sovs. |
Revision as of 16:42, 30 April 2023
Jeg lavede et mix af det her:
- Gammeldags stegeben i gryde - mormors opskrift
- Stegeben Maden i mit liv
- Gode ben - grydestegte ribben
- BRUNKÅL MORMORMAD TIL PERFEKTION - BRUNKÅL MED STEGEBEN!
Jeg fandt først her er det ligner de andres men er nemmere restproduktet er gode ben og masser af sovs.
- VIDEO Spise med Price: Sådan laver vi brun sovs til flæskestegen
- Flæskestegssovs - brødrene Price så kan man spise benene bagefter
Ingredienser
- 2 kg kamben er nok til 4 personer hvis de er gode som dem fra bilka
Fremgangsmåde
<google>DANSK</google>