[dismiss]
På yggenyk.dk bruger vi cookies til at give dig en god oplevelse og til at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre brugeroplevelsen. Hvis du klikker på et link på yggenyk.dk, accepterer du samtidig vores cookiepolitik.
Grønlangkål: Difference between revisions
Jump to navigation
Jump to search
(Created page with "{{Tilbehør}} right ====Ingredienser==== * 600g Vendsysselske Grønlangkål * 50 g smør * 2 spsk sukker * 1/2 revet muskatnød * 1/4 l piskefløde * 1-2 tsk salt * 1/2 tsk groft peber ====Fremgangsmåde====") |
No edit summary |
||
Line 1: | Line 1: | ||
{{Tilbehør}} | {{Tilbehør}} | ||
[[File:Vendsysselske Grønlangkål. | [[File:Vendsysselske Grønlangkål.png|right]] | ||
====Ingredienser==== | ====Ingredienser==== | ||
* 600g Vendsysselske Grønlangkål | * 600g Vendsysselske Grønlangkål |