[dismiss]
På yggenyk.dk bruger vi cookies til at give dig en god oplevelse og til at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre brugeroplevelsen. Hvis du klikker på et link på yggenyk.dk, accepterer du samtidig vores cookiepolitik.
Grønlangkål: Difference between revisions
Jump to navigation
Jump to search
No edit summary |
No edit summary |
||
Line 2: | Line 2: | ||
[[File:Vendsysselske Grønlangkål.png|right|200px]] | [[File:Vendsysselske Grønlangkål.png|right|200px]] | ||
====Ingredienser==== | ====Ingredienser==== | ||
* | * 600 g Vendsysselske Grønlangkål | ||
* 50 g smør | * 50 g smør | ||
* 1/4 l piskefløde | * 1/4 l piskefløde |
Revision as of 11:29, 6 April 2024
Ingredienser
- 600 g Vendsysselske Grønlangkål
- 50 g smør
- 1/4 l piskefløde
- 2 spsk sukker
- 1/2 revet muskatnød
- 1-2 tsk salt
- 1/2 tsk groft peber
Fremgangsmåde
Sauter grønkålen i smør under omrøring i et par minutter.
Hæld piskefløde ved.
Tilsæt sukker, revet muskatnød, salt og peber.
Lad retten simre ved svag varme under jævnlig omrøring i cirka 30 minutter.
Smag til.