På yggenyk.dk bruger vi cookies til at give dig en god oplevelse og til at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre brugeroplevelsen. Hvis du klikker på et link på yggenyk.dk, accepterer du samtidig vores cookiepolitik.

Grønlangkål: Difference between revisions

From Yggenyk
Jump to navigation Jump to search
No edit summary
No edit summary
 
Line 5: Line 5:
* 50 g smør
* 50 g smør
* 1/4 l piskefløde
* 1/4 l piskefløde
* 2 spsk sukker
* 2-4 spsk sukker
* 1/2 revet muskatnød
* 1/2 revet muskatnød
* 1-2 tsk salt
* 1-3 tsk salt
* 1/2 tsk groft peber
* 1/2 tsk groft peber



Latest revision as of 15:23, 7 April 2024

Vendsysselske Grønlangkål.png

Ingredienser

  • 600 g Vendsysselske Grønlangkål
  • 50 g smør
  • 1/4 l piskefløde
  • 2-4 spsk sukker
  • 1/2 revet muskatnød
  • 1-3 tsk salt
  • 1/2 tsk groft peber

Fremgangsmåde

Sauter grønkålen i smør under omrøring i et par minutter.
Hæld piskefløde ved.
Tilsæt sukker, revet muskatnød, salt og peber.
Lad retten simre ved svag varme under jævnlig omrøring i cirka 30 minutter.
Smag til.