På yggenyk.dk bruger vi cookies til at give dig en god oplevelse og til at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre brugeroplevelsen. Hvis du klikker på et link på yggenyk.dk, accepterer du samtidig vores cookiepolitik.

Creme Fraiche dressing med purløg: Difference between revisions

From Yggenyk
Jump to navigation Jump to search
No edit summary
No edit summary
 
Line 1: Line 1:
{{Dressinger}}
{{Dressinger}}
====Ingredienser====
====Ingredienser====
* ½ liter Creme Fraiche (9% eller 18%)
* 3 dl Creme Fraiche
* 1/2 dl mayonnaise
* 1 bundt purløg
* 1 bundt purløg
* 1 fed hvidløg
* 1 fed hvidløg
* 1 tsk dijonsennep
* 1/2 tsk løgpulver
* 1 tsk sukker
* 1 tsk sukker
* citronpeber
* salt
* salt
* citronpeber
* et drys cayennepeber
* et drys cayennepeber


Line 12: Line 15:
Hak purløget fint med en kniv.<br>
Hak purløget fint med en kniv.<br>
Kom Creme Fraiche i en skål.<br>
Kom Creme Fraiche i en skål.<br>
Pres hvidløget, og rør det i sammen med sukkeret.<br>
Pres hvidløget, og rør det i sammen med sennep, løgpulver og sukker.<br>
Smag til med mayonaise, salt, citronpeber og cayennepeber.<br>
Smag til med mayonaise, salt, citronpeber og cayennepeber.<br>
Tilsæt krydderierne lidt ad gangen, så smagen kan nå at trække ud i dressingen.<br>
Tilsæt krydderierne lidt ad gangen, så smagen kan nå at trække ud i dressingen.<br>

Latest revision as of 15:38, 7 April 2024

Ingredienser

  • 3 dl Creme Fraiche
  • 1/2 dl mayonnaise
  • 1 bundt purløg
  • 1 fed hvidløg
  • 1 tsk dijonsennep
  • 1/2 tsk løgpulver
  • 1 tsk sukker
  • citronpeber
  • salt
  • et drys cayennepeber

Fremgangsmåde

Hak purløget fint med en kniv.
Kom Creme Fraiche i en skål.
Pres hvidløget, og rør det i sammen med sennep, løgpulver og sukker.
Smag til med mayonaise, salt, citronpeber og cayennepeber.
Tilsæt krydderierne lidt ad gangen, så smagen kan nå at trække ud i dressingen.
Kom det hakkede purløg i.

<google>DANSK</google>