Avocadosalat med rejer

From Yggenyk
Revision as of 17:19, 28 October 2007 by WikiSysop (talk | contribs)
Jump to navigation Jump to search

Salat

  • 2-3 Modne advocado (helst de små brune)
  • 200 g (drænet vægt) rejer
  • 1/6 Icebergsalat

Dressing

  • 1 dl. Olivenolie
  • 1/3 dl. Hvid Balsamico eddike
  • 1 stort eller 2 små fed hvidløg
  • 1 stor tsk. Dijon sennep
  • 1 tsk. (med top) sukker.
  • 1 tsk. salt
  • 1/2 tsk peber

Salaten arrangeres i et rundt tærtefad.

Skær advokadoerne over på langs og pil stenene ud. Del dem derefter en gang til så de er i kvarte.

Pil skrællen af advokadoerne og del hver kvart i 3 både.

Dæk bunden af fadet med Iceberg der er snittet i små strimler.

Fordel advokadoerne over salaten, læg dem fra midten og ud, som man skærer en lagkage.

Spred rejerne ud over salat og advocadoer.

Kom alle ingrediensene til dressingen (pres hvidløgene) i en meljævner og ryst til dressingen bliver tyk og uklar.

Fordel dressingen over det hele.

id=siteTree