På yggenyk.dk bruger vi cookies til at give dig en god oplevelse og til at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre brugeroplevelsen. Hvis du klikker på et link på yggenyk.dk, accepterer du samtidig vores cookiepolitik.

Chicken-lamb Vindaloo

From Yggenyk
Revision as of 10:32, 27 November 2016 by WikiSysop (talk | contribs)
Jump to navigation Jump to search

Ingredienser

  • 1 tsk kardemommefrø
  • 3 stænger kanel
  • 10 stk nelliker
  • 1 spsk korianderfrø
  • 2 tsk spidskommenfrø
  • 2 tsk fennikelfrø
  • 1 tsk hele peberkorn
  • 1-2 spsk chilipulver
  • 1 spsk revet, frisk ingefær
  • 5-6 fed hakket hvidløg
  • 2 tsk sennepspulver
  • 2 tsk gurkemeje
  • 0,75 dl lys vineddike
  • 1,6 kg kyllingekød
  • 4-5 spsk neutral olie
  • 2 stk store løg (hakkede)
  • 2-3 stk grønne chilier (finthakkede)
  • 4 stk lauerbærblade
  • 2 tsk. salt

Fremgangsmåde

<google>DANSK</google>

id=siteTree