På yggenyk.dk bruger vi cookies til at give dig en god oplevelse og til at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre brugeroplevelsen. Hvis du klikker på et link på yggenyk.dk, accepterer du samtidig vores cookiepolitik.

Hjemmelavet rullepølse på den nemme måde

From Yggenyk
Revision as of 15:21, 7 April 2024 by WikiSysop (talk | contribs)
Jump to navigation Jump to search

<seo title="Opskrifter" />

Ingredienser

  • 1,5-2 kg rå kog selv rullepølse (købes i et vel assorteret supermarked med slagter)
  • 4 små eller 2 mellemstore løg
  • 7 blade laurbær
  • 20 peberkorn
  • 1 øl (pilsner)
  • 1 tsk timian
  • kvist rosmarin
  • gulerod
  • 2 stængler blegselleri
  • 2 knivspids (2ml) allehånde
  • 3 hele nelliker
  • 3 fed hvidløg

Fremgangsmåde

Det er lidt en snyde opskrift, da pølsen købes halvfærdig. Det er imidlertid en meget billig og nem måde at lave en velsmagende rullepølse på.
Kom rullepølsen i en passende stor gryde.
Flæk guleroden 2 gange på langs.
Skær løgene i kvarter.
Kom alle ingredienser i gryden. (Der skal ikke salt i).
Kom vand i til pølsen lige er dækket.
Kog rullepølsen i 2 timer. Den må ikke bulderkoge.
Pres rullepølsen natten over i køleskab. Hvis du ikke har en rullepølsepresse, så brug et par skære brædder og 2 skruetvinger.

<google>DANSK</google>

id=siteTree