På yggenyk.dk bruger vi cookies til at give dig en god oplevelse og til at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre brugeroplevelsen. Hvis du klikker på et link på yggenyk.dk, accepterer du samtidig vores cookiepolitik.

Avocadosalat med rejer

From Yggenyk
Revision as of 17:14, 28 October 2007 by WikiSysop (talk | contribs) (New page: ''Salat'' * 2-3 Modne Advocado (helst de små brune) * 200 g (drænet vægt) rejer * 1/6 Icebergsalat ''Dressing'' * 1 dl. Olivenolie * 1/3 dl. Hvid Balsamico eddike * 1 stort eller 2 sm...)
(diff) ← Older revision | Latest revision (diff) | Newer revision → (diff)
Jump to navigation Jump to search

Salat

  • 2-3 Modne Advocado (helst de små brune)
  • 200 g (drænet vægt) rejer
  • 1/6 Icebergsalat

Dressing

  • 1 dl. Olivenolie
  • 1/3 dl. Hvid Balsamico eddike
  • 1 stort eller 2 små fed Hvidløg
  • 1 stor tsk. Dijon Sennep
  • 1 tsk. (med top) sukker.
  • 1 tsk. Salt
  • 1/2 tsk Peber

Salaten arrangeres i et rundt tærtefad.

Skær advokadoerne over på langs og pil stenene ud. Del dem derefter i kvarte.

Pil skrællen af advokadoerne og del hver 1/4 i 3 både.

Dæk bunden af fadet med Iceberg der er snittet i små strimler.

Fordel advokadoerne over salaten, læg dem fra midten og ud, som man skærer en lagkage.

Spred rejerne ud over salat og advocadoer.

Fordel dressingen over det hele.