På yggenyk.dk bruger vi cookies til at give dig en god oplevelse og til at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre brugeroplevelsen. Hvis du klikker på et link på yggenyk.dk, accepterer du samtidig vores cookiepolitik.

Kartoffelsuppe

From Yggenyk
Revision as of 08:32, 12 January 2008 by WikiSysop (talk | contribs)
Jump to navigation Jump to search

<keywords content="Kartoffel suppe" /> <seo title="Opskrifter" /> 1 portion (1 person)

Ingredienser

  • 2 snittetede porrer
  • 500g skrællede kartofler (skåret i mindre stykker)
  • 1 l hønseboullion
  • 1/4 l fløde 13%
  • salt
  • peber
  • revet muskat
  • purløg

Fremgangsmåde

Kog porre og kartoffel i hønseboullion 20 minutter for svag varme.
Blend suppen til den er glat.
Tilsæt fløde.
Bring suppen i kog igen (under omrøring så den ikke brænder på) og smag til med salt, peber og lidt revet muskatnød.
Suppen serveres i skåle. Kom en klat creme fraiche i midten og drys med purløg.

<google>DANSK</google>